DE ECHTE BRES COLUMN 31

Schrijversblok

Hebben jullie dat ook wel eens dat je niet weet wat je mot gaan schrijven. Nou ik heb het vandaag, ik krijg er geen column uit want het is allemaal zo het steeds hetzelfde nieuws, enkel maar ellende waar ook ter wereld. En ik hoef ook niks over die boeren te schrijven want iedereen weet ook al dat ik achter de boeren blijf staan hoe hard hun acties en protesten ook worden.

Het is in mijn ogen nog steeds actie-reactie omdat de overheid precies zulke dingen uithalen als de boeren die nu worden beschuldigd door de media dat ze onverantwoord bezig zijn, de samenleving ontwrichten zodat het op terrorisme gaat lijken…….nou daar heb ik maar een vraag op en dat is wat doet de overheid dan de boeren aan. Liegen, bedriegen, onverantwoordelijk bezig zijn en de overheid is al jaren bezig om de samenleving te ontwrichten.

Kijk maar naar de toeslagenaffaires bijvoorbeeld, het ontslagen kabinet blijft gewoon zitten, ze betrekken ons in een oorlog die wij de gewone burger beslist niet willen. Burgemeesters die doen wat ze willen behalve luisteren naar het volk, massa migratie dat de spuigaten uitloopt, woningbouw enkel voor buitenlanders uit veilige landen die zodra ze hun huis hebben, alles ingericht hebben, aangekleed zijn en wekelijks geld krijgen, heerlijk naar het land vanwaar ze zogenaamd ontvlucht zijn op vakantie te gaan.

En daarbij de hele familie van hun effe wegwijs maken hoe ze het beste kunnen doen want die Nederlandse (vaak linkse) klootzakken die hebben een regering die ons als godenzonen binnen haalt en schijt hebben aan hun eigen volk.

Statushouders (met gratis huis waar jullie zoon of dochter minimaal tien jaar op mot wachten) die de fout in zijn gegaan en de Nederlandse wet hebben overtreden krijgen geen gevangenis straf want anders moeten ze hun verblijf vergunning inleveren en dat willen deze heerlijke dames en heren rechters van de een of andere club van D66 niet hahaha…..

Bij ons krijg je een autoband over je heen en die word aangestoken, of je verdwijnt gewoon op een mooie zondagmiddag in een politiecel als je geluk heb voor heel je leven en iedere dag krijg je dan een flink pak voor je verdommenis…..nee hoor lieve familie kom heel snel naar Nederland waar de overheid op onze hand is, en ze hun eigen volk lekker de tering laten krijgen.

Maar daar heb ik ook al over geschreven en wat mot ik dan schrijven, o ja weten jullie waarom de benzine en diesel hier zo duur zijn, ze willen gewoon dat we eerdaags allemaal elektrisch gaan rijden en wat is er dan mooier dat alles zo duur te maken en te houden zodat de gewone man uiteindelijk wel moet. En volgens mij vliegen die krengen ook veel vaker in brand, maar wat ik zeker weet is dat ze haast niet te blussen zijn zegt de brandweer.

Dus eigenlijk doet onze regering hetzelfde als de boeren nu, en wederom bevestigd dit mijn gelijk want zo eclectische auto brand wel 24 uur lang en kan daarna gewoon weer in brand vliegen. Lekker joh op de snelweg aan de rand van een bosperceel.

Maar ook daar heb ik al over geschreven, o wacht er is er zijn een groepje studenten die hebben gezongen en geroepen dat vrouwen allemaal sperma emmers zijn en hoeren en dat is dan toevallig gefilmd. Nou is dat nooit goed te praten natuurlijk, maar wees nou eens eerlijk mannen hebben we allemaal wel eens niet zoiets geroepen of gezongen in een jolige dronken bui, en waar er zelfs vrouwen bij waren die het hards mee zongen.

Ik weet het niet hoor maar sinds er overal gefilmd word met die telefoontjes is er veel meer ellende op de wereld lijkt het wel. Of misschien was het er wel maar werd het niet gefilmd, maar ik heb ook wel eens mee gezongen op het ouwe midden-noord bij FC-Den Haag dat Sylvie Meis de grootste hoer van Nederland was.

En dat legde ik dan uit als iemand vroeg waarom wij dat zongen dat ze echt nooit een vakkenvuller bij de ALDI of de Lidl zou nemen als vent want hij moest wel centjes hebben natuurlijk. Nou en hoe noemt men een vrouw die een vent neemt voor de centjes, jawel een prostituee dus hadden we volgens ons gewoon gelijk.

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 31

  1. Het is in Nederland voorlopig nog zo dat Jan-Willem in zijn lease Tesla veel goedkoper kan en mag rijden als Henk en Ingrid in hun oude Fiesta’tje. Dit zgn. voor een beter milieu wat voor gewone mensen vaak onbetaalbaar is, denk hierbij eens aan een warmtepompinstallatie in een 3 kamer flatje. En wat betreft de boeren, die doen het qua milieu wel 10x beter dan op heel veel andere plekken op de wereld. Bijna weet inmiddels dat dat stikstofgelul bedoelt is om grond te verkrijgen om vol te bouwen en zeker niet voor natuuruitbreiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven