DE ECHTE BRES COLUMN 29

De oetlul

Eigenlijk wilde ik er mijn column aan wijde, maar bij nader inzien vond ik het niet waard want ik denk niet dat jullie het leuk vinden als heel mijn column deze week over stront, misselijkheid, een grote lul, een ziek persoon, een achterlijke natnek, een lamstraal, een NSB mannetje, een griezel, een grote bek, een oetlul, of een weggooier gaat.

En dan hebben wij het natuurlijk over mijn grote vriend *Sander Schimmelpenninck* die mij en mijn vrienden Jan Roos en Jan Dijkgraaf vergelijken met een dickpic. Maar aan de foto die deze simpele lamlul *Sander Schimmel* erbij heeft geplaatst van mij en mijn boerensjaal kan je wel zien dat ik voor de boeren ben, maar dat hadden jullie ondertussen ook wel begrepen.😎

En over die boeren gesproken, ik vind het helden die opkomen voor hun eigen sores en familie maar ook voor een beter Nederland. En ik vind het prachtig dat er steeds meer mensen zijn die via de omgekeerde Nederlandse vlag laten zien dat ze het met de boeren eens zijn. Natuurlijk heb je Marco Kroon, de held en veteraan die er schande van spreekt dat deze mensen de Nederlandse vlag onteren en dat is zijn mening die ik respecteer. Maar laat hij dan ook de mening van die mensen respecteren die de vlag uit solidariteit omgekeerd hangen, want ten eerste heb ik veel berichtjes gelezen van veteranen die het met het omdraaien van onze nationale driekleur eens zijn.

Ook is het volgens de wet niet verboden, er was ook een bedrijf in Hoogeveen dat de opdracht van de gemeente om alle vlaggen weg te halen na twee vlaggen de opdracht hebben terug gegeven omdat er omwonende waren die de mannen als NSB’ers bestempelde en het onderhand een heel opstootje aan het worden was met wat geduw en getrek, ook doet de gemeente nooit wat aan andere evenementen waar dan ook vlaggetjes worden opgehangen.

Denk bijvoorbeeld aan de Oranje vlaggetjes als het Oranje elftal speelt of de Leeuwinnen, dan word er ook niet naar gekeken en mag alles blijven hangen, zolang de brandweer en de hulpdiensten er geen last van hebben. En eerlijk gezegd zou ik zelf ook niet de vlag onderste boven ophangen, maar dat is gewoon een gevoel dat je heb….dus wat is de oplossing elkaar respecteren wie of wat ook doet zolang je je reet er maar niet mee afveegt want dat gaat mij ook te ver. 

Waar ik mij ook aan heb lopen ergeren (meer verbazen) is dat je in steeds meer winkel en bedrijven niet meer met gewoon geld kan of mag betalen. Want volgens mij is contant geld gewoon een wettig betaal middel en mag niemand dat weigeren, maar dat zit weer anders in elkaar want een tankstation mag bijvoorbeeld een meier weigeren terwijl het toch een wettig betaal middel is en er middelen bestaan voor de kassier om gelijk te kijken of hij echt is. Maar goed zo schijnt het niet te werken hier in het regeltjes land, en ik zal hier in het rode gedeelte de uitleg doen van de rijksoverheid.

Ja. en dan het bericht dat onze premier Mark Rutte het voelt dat hij langzamerhand halverwege zijn tijd als premier er op zitten met andere woorden hij blijft nog zo’n slordige 10 jaar. Hahahahaha…….maar vind deze narcist nou niet dat hij al over de houdbaarheid datum heen is, en als hij een pak vla geweest was in een supermarkt dan hadden ze hem allang in de vuilcontainer gesodemieterd. Wat nou halverwege, je stond verleden jaar al op de eindstreep van je tijd als premier van Nederland.

Zou deze man nou niet merken dat hij uitgekotst word door de halve bevolking van Nederland als het niet meer is, o nee wacht daar heeft hij geen actieve herinnering meer aan, maar goed en een ding is zeker en daar ben ik erg blij mee en dat is alles wat deze man zegt is gelogen, dus dit zal hopelijk dan ook zijn laatste leugen zijn.

Maar nog een klein dingetje, mocht Rutte ooit weggaan laat hem dan a.u.b niet vervangen worden door Kaag, Jette of die andere lul van een Klaver, en laat er dan meteen nieuwe verkiezingen komen anders zijn we nog verder van huis.

Tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 29

  1. Goed geschreven Henk, maar helaas zijn het toch steeds weer de stemmers die er voor zorgen dat Rutte kan blijven zitten. Er zou eens zodanig gestemd moeten worden dat ze niet meer om de PVV heen kunnen en ze dus niet opzij kunnen schuiven.

    1. Bedank Tonia weer voor je reactie, en wederom heb je weer gelijk en was het maar waar dat de meeste Nederlanders dat eens gingen beseffen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven