DE ECHTE BRES COLUMN 17

Wat vinden jullie nou van die race tussen Marine Le Pen en die Mannuel Macron, ik hoor nu net weer dat die Macron op voorsprong staat in de peilingen. En dat is nou iets wat ik niet begrijp of ooit zal begrijpen, want kijk nou eens naar het afgelopen jaar. Miljoenen mensen gingen in Frankrijk de straat op om te demonstreren, Macron werd bespuugt, uitgekotst en belachelijk gemaakt door het volk want niks was er goed aan die man.

Macron & Le Pen

Hoe kan dat dan dat hij nu op voorsprong staat, nee Marine Le Pen mag gewoon niet winnen, en hoe ze het ook doen volgens mij lukt het ze nog ook om op de een of andere manier te zorgen dat Macron gewoon deze verkiezingen wint en Le Pen niet. Ik denk dat die hele linkse elite veel meer macht bezit dan wij denken want je heb het ook gezien met Amerika, Donald Trump was de favoriet van het volk, en die Joe Biden de favoriet van de elite, en hup Biden wordt het gewoon.

Later hoorde je dat dat er honderdeenentachtig duizend overleden mensen waren die op Biden hebben gestemd….HOE DAN? Ik weet het niet hoor maar iedereen weet het en het gebeurd gewoon. Maar niemand neemt dan ook maatregelen, want iedereen weet dat het vechten tegen de bierkaai is. Zo ook zal het gebeuren in Frankrijk waar Marine Le Pen genaaid word zonder dat ze er plezier aan beleefd, met dank aan de corrupte linkse elite.

Ja, en dan is het hier in Nederland eigenlijk precies hetzelfde de VVD van Rutte al 4 jaar aan de macht, ze waren een tijdje demissionair en hebben alle geboden overtreden die er maar waren, en komen er gewoon mee weg dankzij de linkse elite. Niemand wilde regeren met de toen tweede partij van Nederland Geert Wilders van de PVV. Nee het linkse zooitje heeft het hier duidelijk voor het zeggen.

Kijk maar naar die Sigrid Kaag en Rutte, ze overleven net zo makkelijk alle moties van wantrouwen, lachen erom en af en toe gaan ze diep door het stof word er dan gezegd. Hup ze lachen het nogmaals weg, en gaan gewoon weer door met allerlei onzinnige regels om Nederland kapot te maken. Neem dan alle linkse burgemeester erbij en natuurlijk de linkse media en wat linkse rechters en opzeker zorgen die linkse klootzakken er voor dat de gewone Nederlander weer wat afgepakt word en kwijt raakt. We zijn onze identiteit al grotendeels kwijt, onze gebruiken, normen en waarden, onze tradities (zwarte Piet + Efteling figuren) en noem maar op.

Ik kan er wel uren over schrijven, maar het lijkt ook omdat alles maar lukt bij die linkse rakkers dat ze zich onaantastbaar voelen, ze willen het liefst dat iedereen gaat pinnen en dat er niet meer met contant geld word betaald. Dat ze dadelijk het recht hebben om mensen zomaar hun huis af te pakken en op straat te zetten. Hun bepalen dat de jeugd geen frikandel meer mag of een lekkere kapsalon, een lekkere puntzak patat met een klodder vette mayonaise of op zijn Haags een heerlijk beschuitstuiter met zalf. Nee dat mot een vegetarische worst, hamburgers of konijnenvoer worden want dat is gezond.

Nou ik weet niet of jullie wel eens een echte veganist hebben gezien, en dan wil ik ze niet allemaal over een kam scheren maar de meeste zien eruit alsof ze enkel nog maar hoeven te worden afgelegd. En natuurlijk krijg ik nu heel wat mensen over mij heen die boos op mij zijn, en beginnen te schelden dat ik zo’n dierenvriend ben en dat ik wel vlees eet en bla bla bla, en nog eens bla.

Maar wat zeg ik daar dan op *we dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was* en gaan we gewoon door en ik herinner me eigen niet dat ik dit geschreven heb. En weten jullie nou van wie ik dat heb overgenomen van Kaag, Rutte (en het hele kabinet) en noem het hele zooitje links mafklappers maar op.

Maar ik heb het wel eens meer gezegd, in Frankrijk pikken ze deze linkse troep eerdaags niet meer, en in veel landen van Europa morrelt het gewone volk, ook hier in Nederland zijn de mensen het spuugzat, en er komt een keer een dag dat er rechtse mensen zoals Geert Wilders aan de macht komen en Thierry Baudet.

En ik hoop dat het begint met een knallende glanzende overwinning voor de rechtse Marine Le Pen, gewoon mensen met een gezond verstand die houden van hun land en het niet verkwanselen aan de een of andere linkse eurofiel die enkel maar zijn zakken wil vullen en aan de elite denkt, en niet aan de behoefte van het gewone volk

Tot volgende week,

Groet van Henk Bres!!

PS: De gemeente Den Haag heeft deze week mij gelukkig een milieu-ontheffing doen toekomen (zie column 15), dank daarvoor!!

================================================================

Marcel van Roosmalen

Gewoon gepost omdat deze man en rotkop en een kut karakter heeft, en ik hem echt niet mag!!


4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 17

  1. Wat een geweldig stukkie weer, wij waren bij de Griek in Voorburg, Kreta en die denkt er ook precies zo over! Het kan toch niet dat die verkiezingen eerlijk zijn verlopen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven