DE ECHTE BRES COLUMN 07

Zo hier zijn we dan weer met een nieuwe column waarmee ik beslist geen vrienden zal maken. Allereerst mot ik zeggen dat ik een echte Hollander ben in hart en nieren en ik voor geen goud in een ander land zou willen wonen, vakantie oké maar dan weer gauw terug naar het vertrouwde Nederland.

Kale Ernst.

Waarom ik zo begin zal ik vertellen want ik ben dat slappe geouwe teringhoer over die covid 19 zo verschrikkelijk spuugzat dat wil je niet weten. Gek word ik er van persconferenties die dagen van te voren al zijn uitgelekt en de werkelijke persconferentie helemaal overbodig maakt. Komt Rutte het nou wel doen of laat hij het door die magere kale Ernst Kuipers gonst het dan in de media waarop de mafkikkers er weer handig op in spelen en roepen hard dat Mark Rutte zijn eigen al een beetje gaat terug trekken omdat Brussel naar hem lonkt.

QR-code

Bla, bla, bla….en zo gaat het niet anders filmpies van mensen die dood neer donderen na een booster, of juist doodgaan aan de covid omdat ze niet zijn gevaccineerd. Iedere keer actie op reactie en dat is ook ergens wel logisch. Maar ik geloof er helemaal niks meer van en ga mijn eigen koers varen, nogmaals ben ik tegen iedere vorm van dwang vanuit de overheid. Dus geen verplichte QR-code of boa’s die gaan bepalen of je wel of niet ergens naar binnen mag. Nee ik ben het nogmaals spuugzat dat geouweteringhoer er omheen van de mensen zelf.

Wil je niet gevaccineerd worden zo be it, ga dan lekker dood aan de covid, heb je alle twee de prikken gehad en val je dood neer na het nemen van je booster zo be it want ik ben nu op een punt gekomen dat het mij een reet zal roesten, doodziek word ik van dat gelul en het is net of iedereen wel weet wat het beste voor mij is. Gewoon om maar met de wijze woorden van Martien Meiland te zeggen “Mij Niet Bellen”.

Die Willem Engel (tegen vaccinaties) kan ook mijn reet likken met zijn vele complot theorieën. Nano deeltjes zitten in dat vaccin wat we ingespoten krijgen, en het is echt waar dat er ook een chippie in zit zodat ze (wie?) precies kunnen zien wat je doet, hoe je leeft, wat je koopt, slaapt, seks heb, en hoeveel je eet en schijt per dag. Natuurlijk lieve mensen en daar gaan ze dan een pandemie voor veroorzaken, tuurlijk laat je a.u.b. nakijken en denk eens zelf na.

Want heel Nederland hangt vol met camera’s, kijk je eenmaal een keer op een advertentie van lingerie of auto onderdelen word je de eerst komende maand iedere dag zodra je het internet op gaat met die zelfde soort advertenties dood gegooid. Nee ze gaan er een covid uitgooien want dan kunnen we iedereen een vaccinatie geven en dan weten we alles. Denk toch na dan hadden ze toch wel die chippies door de waterleiding aan ons toe gediend of in de red bull of bier of in het vreten wat we lekker vinden….waarom zo moeilijk doen met een spuit waardoor je een hoop ellende krijg en hele samenlevingen ontwricht.

En dan de voorstanders van het vaccineren, de virologen duikelen over elkaar heen dat het zo goed is voor ons, o ja, ja dan had je Jansen waar je mee kon dansen (nu zonder booster niks meer waard. Denk nou (nog) eens zelf goed na,  tegen de mensen die ongevaccineerd zijn word gezegd dat ze de twee prikken motte halen want anders ga je dood en tegen de mensen die wel gevaccineerd zijn zeggen ze lieve mensen jullie moeten een booster (derde prik) halen want de eerste twee die helpen niet.

O ja de petitie van Mona Keijzer die binnen een paar dagen meer dan 800.000 handtekeningen heeft opgehaald tegen de corona pas….een prachtig initiatief hoor want we willen weer in een vrije wereld leven en daar ben ik het natuurlijk helemaal mee eens. Maar lieve mensen (en ik ben echt niet jaloers hoor) die vrije wereld die we dan terug krijgen vinden we het normaal (op een paar na die wel getekend hebben) dat die smerige pedoseksuele waar ik al jaren tegen vecht een wet willen hebben waar Baby’s mogen worden GENEUKT. 

Ja jullie horen het goed baby’s, en waar dieren GENEUKT mogen worden, en ja ook nog dat er overledenen mogen worden GENEUKT!! Deze smeerlappen die willen dat legaliseren en ik weet dat omdat ik dat handboek van hun partij PNVD (klik op de rode letters) heb gelezen, maar goed ik heb dus al bijna twee jaar ook een petitie en nog maar net 7.904 handtekeningen opgehaald, want dat is niet zo belangrijk. Omdat we liever in een vrije wereld leven??.

Ja, en nog iets waar ik helemaal klaar mee ben is dat geouwehoer over het seksueel overschrijdend gedrag van een hoop mannen. Mensen word nou eens wakker en denk aan de tijd dat de dames nog leuk nagefloten werden door de bouwvakkers op de steigers. Grapjes die toen nog konden “hé schatje waar gaan die lekkere beentjes naar toe” nou en dan kregen ze te horen “als er niks tussen komt naar de bioscoop” en lachend gingen de dames verder naar de film en de heren op de steiger aan het werk.

bbbbbrrrr……..
bbbbbrrrr……..

Natuurlijk is er een hoop verkankerd door de sissende Marokkanen die vrouwen zodra ze aangeven daar niet van gediend te zijn gore kankerhoeren worden genoemd. Verschrikkelijk vind ik dat. Maar ik vind het eigenlijk ook logisch dat die Marokkanen denken dat ze dit kunnen uithalen in Nederland omdat er in de media allemaal mannen te zien zijn die genderneutraal (of weet ik veel) zijn met jarretels lopen met plofbroekjes, opgemaakt en met poppen spelen of met een speen in hun mond gaan slapen het liefs nog met Bolke de beer als knuffel.

Mick van Wely.

Word eens wakker mannen van Nederland, en hou jullie zelf eens in de hand, wees een echte vent en zie je dat er vrouwen worden lastig gevallen ga er dan op af, ben je alleen wacht dan op versterking en ben je er zo eentje als van de Voice of Holland, Journalist Mick van Wely, PvdA’er Gijs van Dijk, Mark Overmars en vele andere ga dan naar een dokter en laat je chemisch castreren voordat je rottigheid uithaalt, gewoon probleem opgelost.

Ik hoop dat ik jullie allemaal een beetje heb wakker geschud, en weet zeker dat het vroeger toch echt wel anders was, maar toen hadden we nog lui die ons regeerde, echte mannen die respect hadden voor vrouwen en een dolletje konden waarderen en dat zelfde geld voor de vrouwen. Waar is de tijd gebleven dat vrouwen gewoon topless op het Scheveningse strand lagen en liepen. Nee een hoop valse schaamte, mensen die de wereld willen redden (links vooral) maar niet willen zien dat hun buurvrouw word uitgehuwelijkt, mishandeld, de clitoris word verwijderd en hun nek en hoofd word afgesneden, waarmee ze dan zoals in Frankrijk met het hoofd en het mes pronken en trots door de straten lopen.

En dan heb ik het nog niet eens over dat de agenten het niet meer aan kunnen en medewerkers van de AZC belaagd worden, schietpartijen en met handgranaten gooien, terroristen in de politiek, IS wijven terug halen, en dat alles vinden wij nu al helemaal normaal, haal maar binnen.


Weet je wat gooi het maar lekker allemaal in mijn pet want ik ben er klaar mee (ook beter voor mijn gezondheid) en ik doe wat ik zelf wil, en heb helemaal geen zin meer in discussie hierover met niemand.

Tot volgende week,


Groet van Henk Bres!!


PS: de inflatie niet te vergeten wat we eigenlijk konden verwachten na deze 4 jaar Rutte…energierekeningen enz, enz
………..Van mij mag de Nederlandse vlag eerdaags halfstok gaan hangen om aan te geven dat Nederland naar de klote gaat.

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 07

  1. Ik kan me nog herinneren dat je werd geblokt op FB om je min of meer ongezouten commentaar op de Islam. En wat gebéúrt er? Ik leverde commentaar op een vent die op de site van Geert Wilders vond dat hij tussen zes plankies thuishoorde en bovendien vond dat de sharia maar moest worden ingevoerd. Profiel van dat engbekkie was een nederlander. Dus ik reageerde met slechts één woord. “Moslimknuffelaar” uurtje later een blokkering van FB. Ik had een religie belachelijk gemaakt. Hoezo meten met twee maten? Kon twee dagen niks op FB. Wat meer tijd voor de hobbies.
    Groetjes, hou je haaks goos. Jij, je vrouwtje de groeten! Jimmy een aai.

    1. Echt he Bert, ziek word je er van. Als ik mijn column er op zette werd ik er steeds van afgepleurt, eerst voor een paar dagen gauw al een maand en op het laatst 3 maanden. Nu doe ik enkel de link van mijn column er opzetten en dan kunnen ze me niks maken. Een foto van mij als zwarte Piet er opgezet in december hup weer 3 maanden. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, maar ik beloof je ondanks dat ik er doodziek en spuugzat van ben, ik blijf mijn mening verkondigen en laat me nooit me bek snoeren…..NEVER!! Lieve groet terug vriend ook van Corretje en Jimmy en we blijven doorgaan met knokken voor een beter Nederland zoals vroeger!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven