DE ECHTE BRES COLUMN 27

Waar ik deze week weer doodziek van was waren die beelden van slachthuis Gosschalk in het Gelderse Epe. De slachterij moest afgelopen vrijdag gelijk worden gesloten (op last van de NVWA) en de aanleiding daar voor waren de gruwelijke beelden van mishandelingen van koeien en varkens door het personeel wat daar werkte. Een schande is het want zo ga je niet met dieren om, en ik mot zeggen dat ik bewondering heb voor de undercover man vrouw die dit heeft gefilmd.

Verschrikkelijke beelden van varkens die werden geslagen en koeien die stroom stoten door hun donder kregen van ongeveer 5000 volt verdomme! Wat zou ik dat soort verschrikkelijke mensen graag dezelfde behandeling geven en dan maar hopen tot de dood erop volgt. Niet normaal meer die toestanden in sommige slachthuizen van Nederland, dat was toen ik nog op de vlees/vrachtwagen zat wel anders. Maar deze mishandeling van dieren is heel normaal, en het blijft gebeuren zolang de wet niet word veranderd.

Nu is een dier nog een ding voor de wet, gewoon een voorwerp maar dat kan niet meer in deze tijd want je zit het overal in Nederland, ook de veetransporten naar het buitenland zijn niet normaal omdat het geen levende wezens zijn volgens de wet maar dingen. Nee verdomme, een dier is een levend wezen met gevoel, dus kom op Nederland het is gewoon die pleures regering die er ook zorg voor draagt dat sommige lui niet inzien dat als er zo’n veetransport met 30 graden hitte plaats vindt ze geen minuut stoppen om de dieren effe wat te laten drinken.

En het is de laatste tijd ook weer raak met mensen, want dat gaat ook iedere dag maar door. Kijk maar naar die Somalische moslim Abdirahman Jibril die in Wurzburg (Duitsland) 3 vrouwen vermoorde en er nog eens 6 verwondde met een mes. Een verschrikkelijke daad van IS-messenterreur door die grafbak, en ik zeg dat ze dat soort smerige tyfus lui meteen motte afknallen, want dat komt nooit meer goed in die boven kamer van die klootzak.

Maar wat ik ook erg vind is dat CDU-burgemeester van Wurzburg Christian Schuchardt zich meer druk maakt over het imago van zijn stad. Het is toch van de gekke dat die klote Antifa burgemeester verklaarde dat hij ondanks de messen aanval hij de illegale immigranten zal blijven accepteren, en hij wil in de toekomst nog meer asielzoekers opnemen.

Nou wil ik niet veel er over zeggen maar is er nou geen wet die (linkse) burgemeesters met zo’n gedachten gang van de Zugspitze (hoogste berg van Duitsland) afkankeren, gewoon samen met die tering Somaliër of zie ik dat nou weer verkeert. Helemaal niks geen greintje mededogen met de slachtoffers heeft deze burgemeester, en ik vind dat zulke mensen niet dezelfde lucht in mogen ademen als ik.

Ja, en wat dan te denken van onze burgemeester in Amsterdam kutje Halsema die haar excuses heeft gemaakt voor ons slavernij verleden, is die gek of is die gek. Helemaal koekoek is dat wijf en ik vind het echt gevaarlijk worden hoor als ze zo maar dingen gaan doen die ze zelf willen, of in ieder geval het doordrukken van zoiets achterlijks.

Geloof mij nou lieve lezers dat ik nooit maar dan ook nooit mijn excuses zou aanbieden  aan zo’n stelletje zilverruggen die enkel en alleen maar geld van de staat willen hebben. Nee ze kunnen mijn zak opblazen want het pijpie hangt erbij. En zelfs als de Nederlandse staat het zou doen dan nog NOOIT uit mijn naam want ik sterf liever dan dat ik mijn excuses voor helemaal niks moet gaan aanbieden en ik begrijp er ook helemaal geen ene klote van waarom gewone Nederlandse mensen dat zouden motte doen voor zo’n klein groepje raddraaiers?.

Net zoals die voetballers die allemaal knielen voor die BLM met hun ene vuist omhoog…..misselijk word ik ervan, straatnamen, zwarte Piet en zoveel andere dingen (zie Efteling) motte verdwijnen alleen al gewoon door zo’n klein groepje zwarte, negers, bruinen of hoe je ze ook noemen wil. En ik verklaar iedereen voor gek die hier vrijwillig aan mee werkt, ik heb filmpies gezien van blanke meisjes die zo’n smerige zwartjoekel zijn voeten kuste. En ja als het andersom was geweest had ik precies hetzelfde geschreven, omdat het gewoon vernederend is klaar.

Nee, lieve mensen geloof mij ik ben echt geen racist echt niet, want ik heb vrienden van allerlei pluimage en kleur. Doodgewone normale mensen waarvan ik de kleur niet eens zie, maar als een van hun ineens zou zeggen dat ik een witte ouwe man ben en vraagt of ik wil knielen en zijn voeten wil kussen dan kan hij van mij twee dingen doen. Me reet likken en doodvallen want ik ben gek op mijn Corretje maar als zij zoiets gemeend zou vragen zou ik het ook verrotte. Ik kniel voor niemand niet, omdat ik mij niet laat vernederen laat staan dat ik het zelf doe, neem geen blad voor mijn mond en behandel iedereen zoals ze mij behandelen.

Ik zou zeggen maak jullie niet druk, en tot de volgende keer.

Lieve groet van Henk Bres!

8 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 27

    1. Dank je wel Caroline, goed om te horen dat ik niet alleen staat met mijn uitspraken, want soms denk ik dat ik alleen een roepende in de woestijn bent ;-)) lieve groet van Henk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven