DE ECHTE BRES COLUMN 16

Het was weer gezellig deze week want het pas twee weken aangestelde Tweede Kamerlid Sidney Smeets gaat nu al over de hekel omdat hij van jonge jongetje zou houden. Ik kwam dat ter oren en gaf er natuurlijk gelijk een klein tweetje uit.

Dit kleine tweetje was weer aanleiding voor ene advocaat genaamd Bart Swier om het OM te attenderen op mijn bescheiden tweetje over de vermeende pedoseksueel Sidney Smeets. Het was een puur publiek gemaakte smaad waar het OM onmiddellijk naar moest kijken, omdat het een misdrijf was waar maximaal twee jaar celstraf op stond. Hij vond dat crimineel gedrag en dus volstrekt onacceptabel wat ik gedaan had.

Bart Swier vind dus dat ik twee jaar mot gaan brommen omdat ik de waarheid zei “dat Smeets wel heel erg pedoseksueel was, en dus gewoon had motte schrijven dat hij pedofiel was, want die doen het niet maar die dromen er dan over. Wat in mijn ogen geen verschil is want ook deze lui houden die goorlapperij in stand door vieze plaatjes te kijken, en weet ik nog wat allemaal.

Maar deze advocaat Bart Swier heeft een tig aantal jaren geleden de smerige partij ‘Martijn’ verdedigd, dus hoe deze smeerpijpen er over denken is hem niet vreemd dacht ik zo.

Ik denk dan wel bij me eigen het zou een PVV’er motte zijn geweest of een lid van het FvD inplaats van een D66’er, nou dan had de pestpleuris en de vinketering hier uitgebroken in Nederland en nu……….grote stilte van D66, en de andere linkse partijen, die anders samen met de Media hun gore muil snel hadden opgetrokken.

Maar goed om terug te komen op de tweet, ik kreeg gelukkig gelijk veel support van een hoop lieve mensen die het goed met mij voor hebben zoals Cristhel, Beppie en vele andere en die stuurde ook tweetjes over een toen nog minderjarige jongen die bij de strafrecht advocaat Smeets thuis. Na hem verteld te hebben dat hij minderjarig was tegen Smeets leide die het hoofd van deze minderjarige jongen gauw naar zijn lul, en daarna heeft Smeets die jongen ook nog gepijpt. (lees a.u.b de tweets bij deze column want dan word het jullie allemaal duidelijk)

Nou Sigrid Kaag kom er maar in, en hoe ga je dit nou weer uitleggen, maar ach joh wat maakt het uit gewoon, een èèn tweetje met Mark en alles is weer koek en ei, en onze Sidney Smeets kan weer ergens burgemeester worden maar dan wel in een plaatsje met veel speeltuinen gezien zijn geaardheid.

Zo nou genoeg aandacht aan gegeven, en ik wens Bart en Sidney nog een goed leven….je zou haast denken dat ik Mark of Pinokkio heette.

Ja, en dan de Ramadan die dit jaar op 13 april begint jongens, dat is ook altijd een dingetje in Nederland hoor echt niet te geloven. Het vasten is voor de moslims een vorm van de zuivering van de ziel en gehoorzaamheid aan Allah, het duurt dit jaar dertig dagen en het vasten duurt tijdens de ramadan van zonsopgang tot zonsondergang daarna is er de Iftar (maaltijd). Ze mogen niet eten, drinken of seks hebben tijdens het vasten en er word veel gebeden.

Ik vind dat allemaal oké hoor want een ieder mag van mijn zijn geloof belijden zoals hij of zij dat wil. Maar ik ben er steeds meer van overtuigd dat het niet in de Nederlandse cultuur past want om maar bijvoorbeeld maar een uitspraak te doen van moslimpartij Nida dat zwarte Piet niet op hun scholen mag komen omdat het racistisch is. Het komt niet van twee kanten en als de moslims onze cultuur niet (willen) begrijpen of snappen waarom wij dan wel hun cultuur accepteren.

Ja, en dan komen we op het Suikerfeest (is-al-fitr of Id ul- Fitr) terecht want dat is het einde van de ramadan, en er worden op deze dag door moslims dieren geslacht volgens de dhabiha geslacht zijn. Die worden dan gegeten en onder de armen verdeeld waaronder buren en familieleden. Meestal zijn het schapen die geslacht worden en tot hier aan toe kan ik het nog allemaal volgen.

Ik vind het een walgelijk vertoning die verboden mot worden hier in Nederland want zo zijn wij niet en het moet echt echt bij de wet verboden worden (het liefs gisteren nog) voor alle geloven. Natuurlijk komen er nu weer een hoop van die bleke uitgemergelde vega’s die mij er dan zo nodig op motte wijze dat er bij ons ook nog al wat aan scheelt en het soms niet normaal is hoe paarden varkens en kippen gehouden worden of vervoerd worden, en geloof mij nou daar hebben die bleke bekkies nog gelijk in ook. Er is heel veel te doen op het gebied van dierenleed, pas de wet aan en maak van een dier een levend wezen en geen ding meer.

Deze beesten worden op rituele wijze geslacht door een moslim die daartoe bekwaam is in het slachten. En dan komt er bij mij onmiddelijk een stop op, want als we deze traditie voortzetten hier in Nederland dan gaan we zeker een 6 a 700 jaren terug in de tijd. In de tijd dat mensen nog niet de kennis hadden en de mogelijkheden om een dier pijnloos te doden, en daar bedoel ik ook het koosjer slachten van de Joden mee. Een dier hoeft in 2021 niet meer te lijden, zonder verdoving onder luid gejuich van een menigte mensen met kinderen die om een vrachtwagen heen staan, te liggen stuiptrekken nadat hun nek onverdoofd is doorgesneden.

Maar A.U.B beging met het halal slachten want dat is barbaars, wreed, goor, ziek en misselijkmakend en ik begrijp niet dat er mensen op deze aardkloot rondlopen die dat zo kunnen doen….laat staan hier in Nederland. We hebben een demissionaire regering en ik weet niet tot wie ik mij mot richten om dit verschrikkelijke dieren leed te stoppen en nogmaals ik gun een ieder zijn geloof maar dit is godverdomme martelen in 2021 en dus niet meer van deze tijd. we kunnen alles, de ruimte in, auto’s maken, vliegen, treinen, boten, echt alles en met zo’n stom kutfeest sterven en lijden er misschien meer dan 100.000 dieren hier alleen al. Gewoon omdat we hier in Nederland te laf zijn om gewoon te zeggen tot hier en niet verder.

Ik heb gezegd en zal blij zijn als die kutdag van die nekkensnijende moslims voorbij is AMEN!!

UPDATE: SIDNEYS MEETS (TWEEDEKAMERLID IS OPGESTAPT BIJ D66 OM DE PARTIJ VERDER GEEN SCHADE TE BEROKKENEN. EN BIJ ZIJN ADVOCATEN KANTOOR (SPONG) MOEST HIJ OOK WIEBELEN……..DUS GERECHTIGHEID!

Tot volgende week!

Lieve groet van Henk Bres!

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven