DE ECHTE BRES COLUMN 03

Het kabinet is gevallen….maar wat is er eigenlijk veranderd dan…..helemaal niks, oké ze kunnen alleen lopende zaken afhandelen en de nieuwe zaken laten liggen tot het nieuwe zooitje ongeregeld is gekozen op 17 maart. Hopelijk stemt Nederland nu eens een keertje goed op mijn vriend Wilders, die begint gelijk om die haatpaleizen te sluiten en daarbij ook de grenzen dicht.

En als alle Nederlanders nu eens van hun luie reet afkomen om te gaan stemmen dan heeft de PVV helemaal niemand meer nodig om te gaan regeren. Want echt lieve lezers het is een vies zooitje die politiek ze geven elkaar de schuld er motte mensen verdwijnen, of stappen zelf op zo vlak voor de verkiezingen. en de mensen met oog kleppen voor die denken gelijk goh, wat goed zeg die hebben hart voor de zaak.

Nou mooi niet want Rutte blijft gewoon lijsttrekker, die Lodewijk Asscher krijgt eerdaags een heel mooi baantje ergens als dik betaalde burgemeester van Schubbekuterveen en die minister kwiebus die het ook niet meer trok gaat misschien van zijn wachtgeld genieten zoals zovelen nu ook nog doen.

Echt trap er niet in want het is een groot vuil spel van de linkse elite om alles naar hun hand te zetten en er mee weg te komen. Waarom in eens?, nou kort samen gevat is het kabinet gevallen zo’n maand voor de verkiezingen gewoon dat ze de kiezer zand in de ogen willen strooien door zogenaamd verantwoording te nemen om volgende maand weer te worden herkozen.

Had wel eens willen zien wanneer de verkiezingen over een jaar of wat waren geweest dan hadden ze er niet eens over na gedacht om op te stappen. Maar ja wie ben ik hé, gewoon maar een doodgewone lul die het misschien net even anders ziet dan de doorsnee burger.

Waar ik mij ook verschrikkelijk aan heb lopen ergeren is aan die zelfmoord van die oude meneer Cees van 87 jaar die in Voorburg van ouderencentrum *de Mantel* afsprong omdat hij de detentie niet meer aan kon. Voor corona was deze oude heer niet bang, en voor de dood ook niet maar die eenzaamheid die brak hem.

In de eerste lockdown sinds maart verleden jaar zat Cees vond hij zelf eigenlijk al in eenzame opsluiting, kreeg geen of weinig bezoek, werd geestelijke verwaarloosd en er werd hem niet verteld wat er zich er nu eigenlijk allemaal afspeelde.

Cees kwijnde gewoon helemaal weg en vond dat zolang de corona uitbraak al duurde hij in de bajes zat, niemand zag hij meer terwijl het een hele sociale man was, ja op afstand door glas. En toen hij hoorde dat er een tweede lockdown aankwam sprong hij op 13 september vanaf negen hoog van zijn balkon.

Niet door de corona maar gewoon omdat hij het niet meer trok dat hij moest leven als een gekooid dier. Cees had zich netjes aangekleed, zijn paspoort bij hem gestoken voordat hij sprong……R.I.P Cees.

Verschrikkelijk om dit soort berichten te lezen of te zien op tv en wie weet hoeveel mensen als Cees er nu nog zo zitten te wachten tot ze doodgaan want ze kunnen geen kant uit. Ik ben aan de ene kant blij dat mijn ouders al zijn overleden want ik had die ouwetjes in huis genomen, en op wat voor manier dan ook hadden we het overleefd en hadden ze het wel gezellig gehad tot hun dood aan toe. Kijk ik weet natuurlijk niet wat er precies allemaal is voor gevallen maar als ik de zoon van Cees had geweest had mijn vader opzeker nog geleefd al had ik op de bank motte slapen of wat dan ook.

Maar we motte niet zo zwaarmoedig eindigen deze column Henk, en daar ben ik het helemaal mee eens want er gebeuren natuurlijk ook nog leuke dingen en dat is (dit gaan vele mij niet in dank afnemen)…..SNEEUW…..jawel heerlijke sneeuw.

Ten eerste hebben Corretje, Jimmy en ik een ritueel en dat komt dan wel voornamelijk van mijn kant af maar bij het eerste pak sneeuw wat er valt ga ik de tuin in pak twee handen vol met sneeuw en gaat mijn Corretje zoveel mogelijk insmeren terwijl ze in bed ligt of nietsvermoedend naar de tv zit te kijken. Daarna is Jimmy aan de beurt en die laat ik dan in de tuin rennen terwijl ik hem met sneeuwballen bekogelt, heerlijk vind hij dat en ik ook.

Maar het mooiste van deze sneeuw is natuurlijk dat de hele wereld er wit uit ziet hahahahahaha…..en die zielenpoten van een Sylvana Simons, Jerry Frituurpan en Akwasi (dat zijn dan de leidende figuren) en heel BML en KOZP, al die negers, en al die witte meelopers die een hekel aan wit hebben zijn hopelijk zwaar vertiefd. Hahahahahaha…..en geen een van die slaven figuren kan er wat aan doen want sneeuw is WIT en is echt Hollands/Nederlands en ik ben er daardoor dubbel zo gek op!!!!

Ik weet het, sommige zullen zeggen “God Henk wat kinderachtig ben jij zeg” maar dan maar kinderachtig, en nogmaals ik vind het heerlijk en met mij vele vooral de kinderen.

Kijk uit hou de regels een beetje in acht, maar ik zeg geniet van deze paar dagen sneeuw.

En aan de drie zwarte leiding gevende negers zou ik zeggen “eat your hart out” hahahahahahahahahahaha…………….!!

PS: Ik ben nog steeds super blij met deze site omdat ik anders op zeker weer van het linkse Facebook was afgetieft door dit allemaal te schrijven, net zoals mijn goede vriend Jan Boon die weer 30 dagen er af ligt om het woord *Kanspareltjes*

Tot volgende week

Lieve groet van Henk Bres!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven