DE ECHTE BRES COLUMN 19

Wat is het toch een tering geouwehoer over die covid-19, de ene weigert hem de andere word daar boos om en ze vliegen elkaar in de haren. De ene is veilig, de andere ga je van dood, voor die andere mot je van 50 tot 60 jaar zijn, nee doe maar niet want dan ga je ook dood, geef ze dan maar aan de mensen boven de 60 jaar die kunnen beter de pijp uitgaan.

De ene dokter die zegt tegen zijn patiënten ik heb nog wat Astraatjes over wie wil, en de andere dokter die weigert pertinent om zijn patiënten in te enten met het vaccin ook al smeken ze erom. En dan heb je op de televisie al die zogenaamde covid-19 kenners die vertellen dat het levensgevaarlijk is omdat hun moeder altijd zei “in een goed lichaam mot je geen teringzooi spuiten”. En daar tegenover zitten dan wappies aan de tafel in de een of andere talkshow waarvan de helft denkt dat ze het over bonbons gaan hebben want die hebben er net zoveel verstand van als
ik.

Dan nog de ja-virologen en de nee-virologen die ook weten waar abraham de mosterd haalt (niet dus) en iedereen heeft het voor elkaar om Henkie (mij) knettergek te maken.
Ik durf hem niet te nemen omdat ik het echt niet weet maar ik ben geen weigeraar en als ik Pfizer zou krijgen zou ik het gelijk doen.

Want ik ben van mening dat iedereen maar dan ook iedereen zelf mag uitmaken of die gevaccineerd wil worden ja of te nee. En daarbij ook zelf mag uitmaken wat hij of zij in hun lijf gespoten krijgen. Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Janssen of die Russische Spoetnik als die bestaat tenminste.

Dan is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen daden en dat scheelt weer een hoop geouwehoer. Waar ik ook zwaar op tegen ben is dat er een testmaatschappij komt waarin iedereen verplicht is als hij is effe lekker wil eten, naar de bioscoop of naar weet ik veel waar de mensen heengaan om even te ontspannen. Hoor wat ik zegt iedere keer als ik naar de dierenwinkel honden eten ga halen, of met mijn auto naar Vesely moet om hem te laten nakijken, ik dan een stok in mijn neus mot krijgen alsof ze me olie willen peilen.

Nou mooi niet, ik ga daar zeker niet aan meewerken, en ik vind dan dat het tijd is om daartegen in opstand te komen.
Dat zelfde vind ik voor dat vaccinpaspoort wat er, als het aan het rovershol op het Binnenhof ligt geheid gaat komen. Volgens mij worden we afgeleid met allerlei onzin verhalen zoals ik hier boven heb beschreven en nogmaals een paspoort om te bewijzen dat je het vaccin heb gehad vind ik het zelfde in 40-45 maar dan was het een Jodenster.

En ik weet dat ik nu heel ver gaat en een hoop mensen zullen zeggen “Hey Henk dat is geen vergelijking hoor” en ik daar eigenlijk best wel in mee kan gaan, maar het voelt wel zo verdomme.
Iedereen moest zien dat je een Jood was en die mochten ook niet overal naar binnen maar met die ster op (verplicht) hadden ze iets meer vrijheid, ja jullie lezen het goed want zo zie ik het, oké geen ster maar wel een paspoort dat je mot laten zien als je ergens heen wil bijvoorbeeld als je naar het buitenland wil.

Wil je niet dan ben je dus een gevangene en dat is dan nog maar het begin want als het echt zo doorgaat zoals het nu gaat staat eerdaags de EU politie met een lange lat (daarmee bedoel ik niet zijn lul) voor de deur en word je je eigen huis uit geknuppeld.
Want er staan andere bewoners klaar om je huis te betrekken omdat die hebben wel een paspoort hebben en een stok in hun neus en keel gehad.
Nee dit is eigenlijk het ergste scenario wat ik nu genoemd heb, maar laten wij er voor oppassen en laten wij er voor waken dat dit niet gaat gebeuren, want dan zijn wij te laat en bestaat Nederland niet meer, ja in de geschiedenisboeken.

En dan is Nederland een grote Islamitische begraafplaats, en de echte Nederlander die zit dan met zijn paspoort als hij geluk heb op een van de eilanden de stok uit zijn neus te halen, en de linkse elite viert hoogtij want die hebben de macht weer over al die ongeletterde uit Eritrea, Zimbabwe en meer van die domme figuren die hier heen zijn geleid met karrenvrachten tegelijk.

Doe daarbij nog flink wat Bij1 figuren en de Antifa als NSB’ers om al die ongeletterde in toom te houden. En die paar domme (ander woord voor normaal) echte Hollanders die niet de moed hadden om voor de Nederlandse normen en waarden op te komen, die slijten hun dagen misschien op Schiermonnikoog of Ameland al mijmerend en bij hun eigen denken ze dan….wat is er fout gegaan!!

Tot volgende week!

Lieve groet van Henk Bres!

8 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 19

  1. je hebt het goed beschreven, ik snap het ook allemaal niet meer maar ik laat me niet dwingen om een prik te nemen en/of een coronapas te nemen,

  2. Leuk geschreven Henk en ik reageer normaal nooit maar dit raakt iedereen. Ik heb in het oude RK 2x Pfizer gehad en ik voel me prima. En ja de Davidster moesten mijn ouders dragen en die ellende lijkt nu weer te komen in de vorm van een pasport en ik heb de mijne al
    Ik hoop dat wij ongelijk krijgen Henk maar met die vieze maffiabende op het Binnenhof weet je maar nooit. Die leugenaar blijft gewoon lekker zitten. Fijne avond ouwe vriend en een kus voor Cortie.

    1. Bedankt voor je reactie John, en ik hoop echt dat je gelijk krijg, maar het is inderdaad een vieze maffia bende (op de goeie na natuurlijk). Kus van Corretje terug, en jij ook een fijne week!! Groetjes van Henk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven