DE ECHTE BRES COLUMN 39

Zwarte pleuris aap!!!!!

Ja hoor, we hebben weer zo’n longlijder hier in de regio Den Haag die oude mensjes hun zuur verdiende spaarcentjes, AOW-tjes en pensioentjes afpakt. Mag hij branden in de hel die zwarte pleuris aap, misselijk word ik van dit soort hyena’s die doen alsof ze van een bank zijn, en effe het goud en sieraden veilig willen stellen van die ouwetjes door ze bijvoorbeeld aan de zogenaamde bankmedewerker mee te geven.

Dit stuk schorem ontfutselt die argeloze oudjes hun pinpasje en hun pincode, en gaat dan op zijn gemak geld pinnen van die arme zielen. Daarbij is dit stuk stront nog te dom om te schijten, want hij staat overal pontificaal met zijn hoerige gezicht op de beveiliging camera’s die altijd bij een pinautomaat hangen….hoe dom kan je zijn. Er zijn wat dingen die ik niet snap, want je kan mij niet wijsmaken dat alle oudjes van tegenwoordig een verstandelijke beperking hebben of heel naïef zijn allemaal.

Hebben deze oude mensen geen familie die ze er voor waarschuwt, doe niet open voor zogenaamde bank medewerkers. Er word vaak in programma’s zoals 112 vandaag (bijna iedere dag) voor gewaarschuwd. Kunnen we niet terug naar de tijd waar iedereen die ouwetjes in zijn of haar straat in de gaten hield, en gelijk aan de bel trokken bij de wouten. Natuurlijk gebeurde het toen ook maar niet zo veel als nou in deze tijd.

Ook zou ik het een goed idee vinden om iets van de schade te beperken door die ouwetjes in ieder geval de helft terug te geven. Natuurlijk niet als het tien keer bij dezelfde gebeurd want dan weet je het wel, maar zo’n bank weet precies van wanten en alle transacties zijn daar bij bekend neem ik aan.

Maar goed ik hoop dat deze ongelofelijke grafbak, heel gauw in zijn donder word gegrepen en al mot hij zijn hele leven vastzitten maakt mij niet uit maar net zolang totdat dit stuk stront die mensen die hij heeft opgelicht terug heb betaald.

Ja, en dan zit ik mij ook weer te verbijten met dat geouwehoer door zogenaamde hangjeugd op de Kermissen. Ik heb beelden gezien van die opgeschoten rif-apen die net aan de respectabele leeftijd hebben bereikt dat die er een knarsje in krijgen, 11, 12, 13 of iets ouder, vaak op een fatbike (niet allemaal hoor) en uit verveling gaan ze daar op die kermis de hardwerkende ondernemer lopen gallûh.

Niet normaal toch, je hoort die randdebielen terwijl ze hard weg lopen roepen,”hahahahaha….volgend jaar geen kermis meer hier” en daar hebben ze nog gelijk in ook want de gewone mensen met kinderen die genieten van de kermis, gezellig een middag of avondje uit met het hele gezin of je nieuwe vriendin, die blijven dan maar weg uit angst om klappen te krijgen.

Nou en dan is het logisch dat die ondernemers van het reuzenrad , de grijper, botsautootjes, spookhuis of schiettent om er maar een paar te noemen hun leven en spulletjes niet meer in de waagschaal stellen, die denken ook aan hun hachie, dit word mij te gortig, dank je de koekoek. Want ik heb begrepen dat als ze zelf de boel gaan bewaken er nog eens het risico is van “het recht in eigen handen nemen” is.

Geloof mij nou lieve mensen, ik kan niet veel meer want ik ben een ouwe lul, oké als ik er eentje te pakken zou krijgen knijp ik net zolang zijn strotje dicht totdat hij de hele wereld voor een doedelzak aan zou zien, maar ik heb een voorstel laat mij burgemeester worden tijdens de kermis dagen. Ik zou dan als eerste mijn agenten de opdracht geven om de boel daar aan te pakken.

En dan geen gewone politie nee lekker een stuk of vijfentwintig “Romeo’s” tussen het publiek laten patrouilleren om die kloot Javanen aan te pakken, en dan in samenwerking met de ondernemers beslissen wat ze met ze gaan doen.

Bijvoorbeeld vijf raddraaiers op hun knieën in de schiettent zetten met een klein bloemetje of vogeltje op hun hoofd en dan het publiek dat met de buks eraf laten schieten voor een prijs. Of nog een voorbeeld, laar ze aan hun benen vastbinden aan het reuzenrad, dan kunnen ze effe bengelen, en over de grond gesleept worden

En als laatste voorbeeld, laat ze zijwaarts liggend voor aan de botsautootje vastbinden en dat voor een rit of tien, en dan kijken of ze die kermis nog willen verkankûhren…..ik weet zeker van niet.

Nou misschien is deze column weer te hard voor de tere zieltjes onder ons, maar die hoeven het niet te lezen hoor.
Ben zo klaar met dat vullus, en alle linkse lui die dit soort gedrag goedpraten ook……kom op doe er wat aan kabinet Wilders.


Tot volgende week allemaal.

Met vriendelijke groet van Henk Bres.







3 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 39

  1. Hallo Henk, weer sla je de spijker op z’n kop met deze column.
    Verbijsterd ben ik over het feit dat de Wouten hier het weer laten af weten.
    Als zoveel, wel tijd om vredelievende demonstranten in elkaar te rammen maar het tegenwoordige “tuig”? Daar delen we koffie en thee aan uit en gaan gezellig iftarren, wat dat ook inhoud.
    Houd je haaks goser.

  2. Hou het effe kort Henk, in de eerste plaats ben ik het roerend met je eens over wat je schrijft over je “maatregelen” wat die schoften betreft. Lekkâh potje ouderwets rauzen zou ik ook wel willen maar helaas mede gezien m’n leeftijd en mobiliteit gaat dat jammer genoeg niet meer lukken.
    Die misselijkmakende apies op de kermis? vastbinden aan m’n scootmobiel en een ritje door het Haagsche Bos. Groetjes en hou je Haags goos!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven