DE ECHTE BRES COLUMN 38

Open  brief aan Marjolein Faber en Geert Wilders………

Ja, en weer een nieuwe column deze week natuurlijk, en deze week is de column eigenlijk aan Geert Wilders en Marjolein Faber gericht. Als eerste las ik in een bericht dat de Duitse grenscontroles werken en de eerste resultaten zijn zichtbaar en ook uitgelekt, omdat het Berlijnse ministerie de cijfers daarvan streng geheim probeerde te houden. De Duitse grenscontroles zijn een hele belangrijke filter aldus directeur Rainer Wendt van de politievakbond DPOL.

Hij zou het toejuichen als Nederland eveneens grens controles zou uitvoeren. In de eerste week werden zo’n 900 illegalen aangehouden, tien mensensmokkelaars en 114 reeds veroordeelde criminelen gearresteerd. De Duitse politie stuurde ook nog eens 540 migranten terug, en dat klinkt mij als muziek in mijn oren of niet soms
😂 De Duitse politie ziet niet alleen problemen met asielzoekers uit Afrika en uit Arabische landen maar ook uit de Oekraïne die naar Duitsland toe wilde.

Ze krijgen allemaal uitkeringen hoeven niet te werken, krijgen daardoor geen banen (net zoals in Nederland), en kosten Duitsland totaal al zo’n slordige 50 miljard. En dan vraag ik mij wel eens af waarom zien die Duitsers nou ineens wel het licht, en zo’n eenvoudige klootzak als ik, die al dertien jaar roept op Twitter en X dat de grenzen dicht motte begrijpt al veel langer dat het zo niet langer meer gaat.

Kom op Marjolein Faber en kabinet Wilders, jullie weten dat je alle tegenwerking krijgt die er maar te krijgen is vanuit Brussel, voor de spreidingswet, en het veel en veel strenger asielbeleid dat jullie in willen voeren. Maar waarom gaat het in de ons omliggende landen van Europa wel lukken of in ieder geval gaat het allemaal sneller. Hebben Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen, Oostenrijk en nog veel meer landen schijt aan die geldverkwistende EU in Brussel. (Het kan die grenzen dicht b.v bij gevaar voor terrorisme).

Zo ja, dan hoop ik dat u Marjolein Faber ook maling krijgt aan al die kut regels uit Brussel, en laat ze lekker in hun linkse sop gaar koken, of op zijn Haags gezegd de cholera krijgen (en dan hou ik het nog heel netjes). Doe a.u.b. waarvoor een groot deel van het Nederlandse volk u heeft gekozen, heb bout aan Brussel, pak die migranten aan, stuur ze terug.

Ik vind het prachtig hoor die bordjes van “Hier wordt gewerkt aan uw/jullie terugkeer” nee zet er net zoals bij de grens van Polen grote hekken neer met grenswachten in een militair uniform en met een uzi in hun handen. Dan geef je een statement af in al die landen waar die gelukzoekers vandaan komen, en zeker bij Brussel.

Natuurlijk begrijp ik Marjolein dat je geen ijzer met handen kan breken, en dat het heel moeilijk is om die 14  jaar van Rutte en zijn veelal linkse consorten hebben verkankâhd ongedaan te maken, omdat in een paar maanden weer recht te trekken. Maar ik heb het idee dat we wat achter blijven bij die andere landen zoals Duitsland met de grens bewaking en noem maar op.

Wij Nederlanders zijn het spuugzat die overvallen, criminaliteit, overlast, moorden, eerwraak, haat tegen joden***** echt waar, doe wat aan al die steekpartijen, bomaanslagen, en nog zoveel waar ik mijn column mee kan vullen.

Ik weet zeker dat het grootste gedeelte van het Nederlandse volk (de normaalste) er net zo over denken als u en ik. En geloof mij ik zie ook filmpjes van mensen die zich hier een paar jaar geleden als vluchteling in Nederland hebben gezeteld, die nu een goeie baan hebben, nogmaals die zijn welkom hier.

Maar soms begrijp ik echt niet hoe het werkt (voorbeeld, als jullie het je nog kan herinneren) de heer Gumus (turk) uit de Amsterdamse Pijp, die man had een kleermakerij en betaalde al jaren belasting, en was alom graag gezien daar in zijn buurt.

Kleermaker Gumus!!

Die moest om de een of andere duistere reden ons land verlaten, terwijl die verwarde graf-leijers die een vrouw doodschieten en op een kind mikken en op omstanders richten met een wapen in de watten worden gelegd, om maar een voorbeeld te noemen…..HOE DAN???

 ***** om effe terug te komen op die Jodenhaat, ik las van de week een berichtje dat de politie top begrip heeft, met name Janny Knol de hoogste baas van de politie, dat er agenten zijn die liever geen Joodse objecten willen beveiligen en niet meer voor de veiligheid van Joden op wil komen, en dus eigenlijk werk weigeren……wat is er geworden van de termen “Waakzaam en Dienstbaar”.


Doe er wat aan Kabinet Wilders voordat het te laat is….!!!!!

Tot volgende week allemaal.

Met vriendelijke groet van Henk Bres.

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 38

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven