DE ECHTE BRES COLUMN 36

EEN ECHTE HELD….RESPECT!!!!!!

Deze ouwe man is er nog steeds van overtuigd dat het eens zo mooie Nederland en omringende landen naar de klote gaat, maar die ouwe van mij zei altijd “Henk niet opgeven jongen, want dan ben je de grote verliezer” en dat is juist waar ik zo’n hekel aan heb, aan verliezen. Maar als ik zo eens om mijn heen kijk en alles een beetje volgt in het nieuws, dan kun je toch zelf wel een beetje de veranderingen sinds het nieuwe kabinet er zit opmerken.

Neem nou bijvoorbeeld het programma ‘112 Vandaag’ op RTL 5, daar hoorde ik van de week het nieuws over steekpartij door een terrorist bij de Erasmusbrug waarbij een 32 jarige Rotterdammer die aan het skaten was omkwam, en een 33 jarige man uit Zwitserland zwaar gewond werd  (de man heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten). De dader een 22 jarig randdebiel uit Amersfoort zou volgens getuigen met twee grote messen, zo uit het niets geprobeerd hebben om zoveel mogelijk mensen proberen neer te steken.

Dat is hem geluk ook, en deze gore moslim riep tijdens zijn gruwelijke daad Allahoe Akbar, en dat betekend zoiets als ‘God is groot’ in het Arabisch. En nou komt het premier Schoof zei dat hij had begrepen dat het waarschijnlijk een verwarde man was, het OM vertelde dat het onderzoek nog in volle gang was maar sloot niet uit dat er andere motieven in het spel waren dan een terroristische aanslag.

Deze moslim werd door omstanders op afstand gehouden met stoelen en tafels (zoals we hebben kunnen zien in alle journaals) totdat er een kickbokstrainer, en ik noem deze held bij naam Reniel, de lef en de moed had om hem met een eind hout (trainingsstok) een paar tering klappen te geven en hem onder controle hield.

Ook onze nieuwe minister van Justitie en veiligheid van de VVD David van Weel vertelde dat het waarschijnlijk een daad kon zijn van “psychologische problematiek” en de burgemeester van Rotterdam Aboutaleb benadrukte toen hij het over de mes aanval had “speculeer niet over het motief van de verdachte, dat is echt niet goed”.

Lieve aardige David van Weel, Aboutaleb, het OM en premier Schoof….de man schreeuwde ‘Allahoe Akbar’ en we weten toch allemaal wat dat betekend, noem het beestje verdomme bij zijn naam. En zeg dat het een smerige moslim terrorist is die enkel en alleen leeft om zoveel mogelijk ongelovige hun nek af te snijden. En natuurlijk zijn er ook geïntrigeerde moslims in Nederland waar sommige van ons nog een puntje aan kunnen zuigen…en niet alle moslims zijn terroristen, maar wel alle terroristen zijn moslim!!!

En dan kom ik terug op mijn verhaal over het programma ‘112 Vandaag’ want daar hoorde ik voor het eerst twee presentatoren ( Gallyon van Vessen en Sander Schaepman)  zeggen dat ze behoorlijk geïrriteerd waren over de uitspraken van deze gezagsdragers, en dat vind ik een hele goede zaak want voorheen werd er enkel maar links geluid gehoord door de media, maar dat is nu gelukkig aan het veranderen.

Deze terrorist was ook een bekende van de politie en stond bekend om geweldsmisdrijven, en eerlijk gezegd zakt daar toch echt mijn broek van af …..ik hoop maar dat de trend van minister Marjolein Faber zich voortzet, en dat er ook voor dit soort calamiteiten een noodwet komt, en ze deze zaken al bij vermoedens en aanleiding gelijk van de straat af kunnen halen en levenslang opsluiten of uit Nederland zetten. of wat dan ook.

Dat had weer een dode en gewonden gescheeld…..het is goed dat er een recht kabinet is, en geloof mij als ik zeg dat links bloed aan hun handen heeft als ze deze terroristische daad weer op de een of andere manier goed praten BAH!!

Tot volgende week allemaal.



Met vriendelijke groet van Henk Bres.

4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 36

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven