DE ECHTE BRES COLUMN 28.

Het zogenaamde Olympisch avondmaal
Met zijn ballûh uit zijn broek de smeerpijp. UPDATE; het kan ook een gat in zijn panty zijn bij nader inzien!!!!



De Olympische Spelen zijn geopend en ik vraag mij af hoe zo’n fantastisch openings evenement zo gruwelijk kan worden verkankâhd. Oké Cèline Dion en lady Gaga die hebben grandioos gezongen daar is geen twijfel over nodig….maar de rest
😠

Waarom ik dit nou zeg is omdat je als je de profeet Mohammed belachelijk maakt via een cartoon, of hem beledigd dan staat de hele moslim wereld op zijn kop, degene die dat dan op zijn geweten heeft moet in opdracht van Allah de meest gruwelijke dood sterven. Je mag zelfs geloof ik geen afbeelding van hem plaatsen want dan zijn de rapen gaar.

Maar om een evenement zoals de olympische spelen te openen met een stelletje travestieten en andere smeerpijpen die met hun ballûh uit hun broek liepen, en dan ze laten doen of ze zogenaamd aan het laatste avondmaal zitten dat mag allemaal. Hoezo worden de christenen niet boos dan, en wordt dit allemaal maar goed gevonden. Ik heb helemaal niks tegen travestieten of dat LGBTQ gebeuren, maar mijn vraag is waarom het ene wel wordt toegelaten en het andere niet. Dan hoor je onze deugdelijke linkse kliek niet, nee want in hun ogen is eigenlijk alles normaal als het maar niet naar rechts lijkt te neigen.

Mensen effe heel wat anders….wat is er toch aan de hand in de koppen van sommige Nederlanders, en dan bedoel ik natuurlijk die randdebielen en dierenbeulen waar er steeds meer van schijnen te komen. Bijvoorbeeld die mooie hond die in een te kleine bench langs de kant van de weg is achter gelaten, beseffen die kk bakken nou niet wat ze zo’n dier aan doen. Zijn baasje die hij hoog heeft staan, en alles voor hem is pleurt hem uit een auto en rijd gewoon weg.

Ik kan mij hier verdomme zo verschrikkelijk pissig over maken omdat ik dan gewoon voel wat zo’n beest ook zou voelen. Ik krijg hier echt moordneigingen van en zou het echt niet motte zien want dan is hij mijn. Natuurlijk werken (meestal) die graftakken en hebben dan zin in een heerlijke rustige vakantie, maar om dan je hond (een gezinslid) zomaar weg te gooien dan mag je van mij op je fijne vakantie je eigen lekker doodrijden met caravan en al, of ergens waar ook ter wereld verzuipen terwijl je lekker aan het zwemmen bent.

Ook de eigenaren van de twee kleine kittens die in een bench met daar omheen een plastic zak strak omheen gebonden ergens gewoon zijn gedumpt mogen van mij getroffen worden door de meest erge pijnlijke soort van kankâh die er bestaat, en nee niet zeggen “aaaagh wat ben je hard Henk” want die dierenbeulen hadden ook geen medelijden met hun diertjes.

Ik zag op de televisie dat de dieren ambulance medewerkers diep geschokt waren, en deze hulpverleners hebben al heel veel meegemaakt maar dit was verschrikkelijk. Een van hun vertelden dat de twee kittens elkaar met hun pootjes hadden omarmt en zo gestorven zijn door de hitte in die plastic zak. Ik zal maar niet zeggen wat ik deze pleurisbakken toewens maar geloof mij dat is nog vele malen erger dan dat ik net hier boven heb geschreven over die baasjes van die hond.

Ja, en omdat we het toch over dierenbeulen hebben die gore grafbak van een broodfokker uit Eersel, die hier al vijf of zes keer een inval heeft gehad. En dat zijn hondje (handel voor hem) eindelijk allemaal in beslag zijn genomen, en duizenden euro’s aan geld boetes heeft gehad is WEER IN BELGIE OPNIEUW MET EEN FOKKERIJ BEGONNEN!!!. Deze smerige schoft die bij de laatste inval lag te huilen dat zijn handboeien te strak zaten, en en tegen de mensen die wat zeiden over zijn manier van werken omdat het gewoon pure dieren mishandeling is werden door hem zwaar bedreigt.

Ik begrijp niet dat organisaties als 144 red een dier en de NVWA niet met de overheid van België in spoed beraad bij een komen. Zo niet dan vind ik dat we zelf deze man maar eens op een mooie vakantie motte sturen, maar dan wel eentje waarvan hij nooit meer terug komt en dat hij enkel nog maar de maaie kan voeren. En nee natuurlijk is die geen bedreiging maar gewoon een belofte.
😠

En laat die NVWA dan ook gelijk eens kijken naar die stalbranden en de eigenaren van die stallen verplichten om zodra het rook alarm afgaat alle sloten en deuren opoen springen zodat de beesten (wat voor dan ook) kunnen ontsnappen. En niet een zogenaamde exper op de tv het zielige verhaal laten vertellen dat de paarden (18 in totaal) niet hun vertrouwde omgeving wilde verlaten, en ze de stal niet uit wilden. Ik geloof daar namelijk geen ene klote van want een paard is een vlucht dier, bij het minste geringste slaan ze op hol en willen dan pleitte….dus kom niet met die kutsmoesje aan, maar doe er wat aan!!!

UPDATE: kan ook een gat in zijn panty zijn bij de ballûh man!!

Tot volgende week.


Groetjes van Henk Bres!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven