DE ECHTE BRES COLUMN 41

Hier zijn we weer met een nieuwe column, en ik wil eerst mijn dank uit spreken aan alle lezer van deze wekelijkse column…..gewoon omdat hij maandelijks (op mijn site) wordt gelezen door, tussen de 7.000 duizend en 10.000 lezers en lezeressen, en daar ben ik verdomd trots op 😳.

Ja, en dan wil ik het gaan hebben over de strenge maatregelen die het kabinet Wilders in samenwerking met de andere partijen overeen gekomen zijn. Ik mot eerlijk zeggen ik ben er erg blij mee. Natuurlijk is het nog niet helemaal je van het, maar ik ben tevreden met wat we nu in ongeveer een half jaar ouwehoeren en ellende hebben bereikt. Oke, de asielnoodwet is helemaal van de tafel maar die asielspoedwet mag er ook zijn hoor.

Heerlijk al die critici die het pakket onuitvoerbaar noemen of inhumaan, hahahaha…..ik noem het eindelijk gerechtigheid. Permanente verblijfs vergunningen worden afgeschaft, delen van Syrië worden veilig verklaart, criminelen asielzoekers/gelukzoekers kunnen makkelijker worden uitgezet, en gezinshereniging word ook aan banden gelegd, intrekking spreidings wet.

Vanaf volgende maand gaat Nederland weer grenscontroles invoeren en nog heel veel goede zaken die Nederland zo hard nodig hebben om van ons land weer een ouderwets Nederland van te maken zonder dat vrouwen belaagt worden, bespuugt, en verkracht worden. Afrikanen en al die rattûh uit andere landen die een hele andere mentaliteit hebben en vrouwen nog erger als honden beschouwen (en daar hebben ze ook een bloedhekel aan) en eigenlijk alles wat ik het laatste jaar in mijn columns heb beschreven.

Natuurlijk zijn er lui die nu zeggen, ja kale klootzak en die Nederlanders allemaal die dat doen dan, nou die pleuren we meteen zoals ze gearresteerd zijn in de bajes, en laten we ze heel lang zitten of liggen rotte. Denk jullie eens in, de jeugd word niet meer geronseld om met cobra’s 6 huispuien eruit te blazen, kunnen niet meer aan wapens komen (hoe dan?) veroorzaken geen overlast meer in de dorpen en grote steden.

Politie agenten die hun werk weer naar behoren kunnen uitvoeren, en wat ik al zei, er is dan ook genoeg plek voor die blanke criminele Nederlanders omdat er meer plek is in de bajes, en dan hebben ze ook veel minder bewaarders nodig die nu ook overbelast zijn.

Nee ik ben een gelukkig mens vooral omdat die grens bewaking weer terug komt want dat is o zo belangrijk, want sinds Duitsland de landsgrenzen bewaken zijn er al in de eerste week ruim negenhonderd illegale aan gehouden, daarbij nog eens tien mensensmokkelaars aangehouden en honderdveertien reeds veroordeelde criminelen gearresteerd BINGO!!

Ook stuurde de Duitse politie vijfhonderdveertig migranten terug…Halleluja, en dat aan de Nederland/Duitse grens die maar 387 kilometer is, en 99 kilometer aan de Belgische/Duitse grens nogmaals……Halleluja!!

Maar ik wil jullie wel waarschuwen dat er nu van onze linkse vrienden een hoop nepnieuws in de wereld word gebracht. Veel zielige filmpjes van kinderacteurs die vaak in andere filmpjes mee spelen bedrijven zoals “Dokters zonder grenzen” andere hulp verleners organisaties, hulpopvang, AZC.

Ik word er misselijk van want ga nu eens naar zo’n site toe…..daar staat dit bijvoorbeeld in.

—————————————————————————————————————-
Aan uitgeprocedeerde asielzoekers en ongedocumenteerden wordt juridisch onderzoek, informatie en begeleiding geboden. Zo nodig denken wij mee over mogelijkheden voor de toekomst als er verblijfsrechtelijk niets meer mogelijk blijkt te zijn. Wanneer vluchtelingen vanaf een azc naar een ‘echte’ woning verhuizen, moeten zij veel regelen. Dat is lastig als je de weg nog niet kent en de taal nog niet spreekt. Onze vrijwilligers bieden juridische ondersteuning en maatschappelijke begeleiding.

Daarnaast bieden wij het volgende aan:
Bij de informatiebalie zorgen we voor informatie voor bezoekers en organisaties, en voor afspraken en doorverwijzing naar naar onze dienstverlening of naar ketenpartners en reguliere voorzieningen in de wijk en de Statushouders die vragen hebben over belastingzaken, geven wij begeleiding bij problemen met toeslagen en aanslag inkomstenbelasting.

We ondersteunen vluchtelingen na de maatschappelijke begeleiding indien nodig bij financiële problemen middels budgetopleiding, individueel of groepsgewijs, en een spreekuur voor urgente vragen. Dit is een project i.s.m. Aegon in het kader van het programma ‘Van Schulden naar kansen’.

Vluchtelingen die hun Nederlandse taal willen verbeteren en hun sociaal netwerk willen vergroten, krijgen een taal- en netwerkmaatje.  Ook kunnen zij terecht bij de huiswerkbegeleiding. Dit is een project i.s.m. de gemeente en Fonds 1818.

—————————————————————————————————————-

En dat terwijl hardwerkende mensen uit hun huis worden gepleurd…een vrouw met twee jonge kinderen in een auto motte slapen, en mensen die bij de belasting en wat voor overheid dan ook tegen een muur lopen en daardoor helemaal naar de klote gaan. Voedselbanken die de pan uit rijzen, en al het geld dat naar het buitenland gaat, en dan hebben we het over miljarden.

God, Henk ben je jaloers of zo dat die rattûh wel worden geholpen aan alle kanten en de gewone Nederlander niet…..JA, DAT BEN IK VERDOMME….maak me dan maar uit voor een racist, een Hitler verheerlijker of een Nazi….ik weet dat ik dat niet ben…..en ik dank god op mijn blote knieën voor mensen zoals Faber en Wilders, en alle mensen die er net zo over denken.

Tot volgende week allemaal.

Met vriendelijke groet van Henk Bres


2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 41

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven