DE ECHTE BRES COLUMN 35

Dit is ten strengst verboden in Nederland!!!!

Hahahaha…..ik weet het zeker eindelijk na meer dan 70 jaar ben ik erachter, let op we wonen niet in Nederland maar in plopslaland. Want het is natuurlijk niet te geloven wat die XR gisteren weer heeft geflikt.

Ik heb er al veel vaker over geschreven, die linkse randdebielen blijven aan de gang om de gewone burger, en vooral de ondernemers hier in Den Haag op een verschrikkelijke manier lastig te vallen door met hun gore reet op de A12 te gaan zitten.


Ja, en dat is nog niet alles want er komt nog bij dat zulke idioten zelfs gaan lopen op de snelweg. Ik begreep het nooit want het is levensgevaarlijk en ten strengste verboden om als voetganger zich op de snelweg te bevinden. Zelfs als er calamiteiten zijn zoals bijvoorbeeld een ongeluk moeten de inzittende van het verongelukte voertuig zo gauw en goed als het kan uit de auto zien te komen en achter de vangrail te wachten tot de hulpdiensten aanwezig zijn.

Maar nu snap ik het want in plopslaland kan en mag alles, want daar lopen agenten in roze tutu’s en rijden de veldwachters op varkens, dus daar mag je als gewone linkse wegkijkende deugmens ook op de snelweg lopen natuurlijk. Als je in plopslaland een bekeuring krijgt wat heel zelden gebeurd, dan krijg je als beloning twee lolly’s die je terwijl je de paashaas staat te neuken zo snel mogelijk op moet zuigen of likken.

Een mooie fantasie natuurlijk maar ik weet zeker dat deze vastgeplakte kontebonkers die hier op de A12 gisteren de boel liepen te verkânkuh-ren dat niet als fantasie zien maar als werkelijkheid. En daarom vind ik dat deze Mongoolse plintenladders de zwaarst mogelijke straf motte krijgen. Je mag niet wandelen op de snelweg, je mag niet zitten op de snelweg, nee en je mag ook niet slapen met een tentje op de snelweg verdomme, zoals een zo’n suf ziek konijn zat te verkondigen!!!

Maar ook snap ik de politie niet, natuurlijk hebben ze ook het recht om te demonstreren en dat is logisch omdat ze gelijk hebben, maar we hebben 63.778 hier in Nederland dat heb ik nagekeken. Kunnen ze nou niet zo doen dat er iedere dag 10.000 agenten gaan staken, en de rest van de agenten gaat gewoon hun werk doen en als eerste natuurlijk die godvergeten klootviolen van de A12 af te pleuren…..is het een oplossing of niet?

Sowieso krijgen die lanterfanters allemaal een boete van € 100,- mee naar huis, en want nogmaals er staat een boete op. Dan hoop ik dat ze allemaal een fikse longontsteking krijgen omdat ze verrot gespoten zijn door het water kanon, maar dan natuurlijk wel in het gevangenis ziekenhuis terecht komen waar ze worden geholpen en allemaal 5 jaar motte brommen, oud of jong het maakt mij niet uit want die idioten denken toch dat ze gedurende hun detentie in de Efteling verblijven, omdat ze niet sporen.

Ik ben er zo klaar mee, spuugzat ben ik dat vullus.

En er was een taxi chauffeur die het juiste vertelden, en dat was dat hij als ondernemer zijn klanten niet kon rijden naar de plaats van bestemming om nog maar te zwijgen in geval van een bevalling of spoedgeval, en ook voor onze hulpverleners natuurlijk.

Nee en wat hoor je dan zo’n doorgeslagen droogmuts vertellen met een gezicht als een aardworm, wat je mot eerlijk zijn als die lui van XR (Extinction Rebellion) ziet, die zijn “lelijk” als je ze zo ziet en hoeven enkel nog maar afgelegd te worden….ja toch?

Die droogkloot (muts) vertelde dat (op de vraag dat die taxichauffeur dadelijk geen werk meer zo hebben) als de aarde dood was hij ook geen werk meer zou hebben….ik hou het maar netjes, maar hier zakt toch echt mijn broek van af.

Ik verlang terug naar mijn tijd, dat die ADO Den Haag Hooligans nog eer in hun flikker hadden en onze stad met hand en tand zouden verdedigen als er stront aan de knikker zou zijn….en natuurlijk is dit geen oproep tot het recht in eigen hand te nemen…..want dat kan helemaal niet in plopslaland want daar doen ze hele andere dingen met hun handen.

Maar nou hou ik maar op met schrijven want anders zeggen ze nog dat ik deze kloothommels loopt te bedreigen of te beledigen.

Nee hoor deze kabouter plop hou zich lekkâh rustig, en hoop dat….ik durf het niet op te schrijven
😛


Tot volgende week allemaal.


Met vriendelijke groet van Henk Bres.






2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 35

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven