DE ECHTE BRES COLUMN 34

Dit is nu echt een column die ik helemaal niet wil schrijven, allereerst voor mijn eigen best wil. Oke, ik ben een grote vent met genoeg levenservaring (vind ik zelf), ben nergens bang voor, en heb schijt aan de hele wereld. Maar dit gaat mij te ver, veel te ver…en dan heb ik het natuurlijk over Daisy Wijers en John van den Bosch die hun pleegdochtertje van tien jaar gruwelijk hebben mishandeld.

Het arme kind werd in de nacht van 20 op 21 mei vol met botbreuken en hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht na stelselmatig door haar pleegouders te zijn mishandeld. Hoe is het toch in Godsnaam mogelijk dat (als er een God bestaat) hij zulke hersenloze individuen op deze wereld heeft geschop die een tien jarig meisje op zo’n verschrikkelijk wijze hebben gemarteld.

Ze woog op dat moment nog maar twintig kilo en haar haar zat vol met luizen en te smerig om beet te pakken en zwaar ondervoed, omdat die twee kankâhlijers haar niet voldoende te eten gaven om haar te straffen.

Ze moest naakt in de tuin het onkruid wieden met twee gebroken armen, ze mocht niet naar de wc, werd uitgehongerd, geslagen, in een (zelf gemaakte) kooi opgesloten, die kooi werd ook nog eens onder stroom gezet, ze werd ook vast gebonden aan een radiator met sekshandboeien en haar mondje werd daarbij afgeplakt met tape.

Ook werd ze gemarteld en als huisslaaf behandeld, ook was er een schokhalsband in huis en was ze vastgeketend op een noppenmatras. ze mocht ook niet drinken, en ook het wc bezoek werd haar ontzegt, en waarschijnlijk hebben die twee monster ook nog twee of zelfs drie andere kinderen mishandeld.

Het is verdomme een Godswonder dat ze nog leeft want dit arme kind kan niet meer lopen, staan en zitten. Ook kan ze niet praten of communiceren vertelde de officier van Justitie en ze heeft voor de rest van haar leven intensieve zorg nodig, want deze grafkankâhbakken hebben haar ook nog eens van de trap af gesodemieterd, en geven nu de schuld aan het arme kind door te zeggen dat ze al die verwondingen zelf heeft gedaan en ook dat ze zelf van de trap is gesprongen.

En ook zijn die monster druk bezig geweest om alle sporen uit te wissen van hun martelingen en mishandelingen. Maar helaas voor die twee monsters hebben ze bij gedumpte spullen (die ze gauw hadden weggepleurt) tie-wraps gevonden met het bloed en DNA erop gevonden van het mishandelde meisje. Die John (pleegvader) gaf toe dat hij het meisje af en toe vastbond omdat zij een gevaar voor het gezin zou zijn…..hij kwam met de meeste ideeën, maar ook Daisy zijn vrouw had ideeën genoeg om het meisje te martelen.

Hoe is het mogelijk dat terwijl het meisje vaak op straat hulp had gevraagd omdat haar pleegouders haar mishandelden……het was ook duidelijk te zien verdomme om dat haar mager lijfje vol zat met littekens. Ook probeerde die twee (ik weet niet meer hoe ik ze noemen mot) geprobeerd te ontkennen dat ze geweld tegen hun pleegkind hebben gebruikt maar een buurtbewoner zag hoe ze een kets voor haar hersens kreeg toen ze niet vlug genoeg twee te zware vuilnis zakken die ze naar de vuilcontainer moest brengen.

Ik kap met het schrijven want ik heb nu echt moord neigingen en word steeds kwaaier, want ik zit in een scootmobiel maar ik garandeer jullie dat als ik zou zien dat zo’n uitgemergeld kindje loopt te sjouwen met die zakken ik er al wat van zou zeggen laat staan dat die teringlijer haar nog een klap voor haar harses gaf….ik had hem ter plekke een pak slaag gegeven en het meisje veilig gesteld.

En een heel peloton pedofielen en randdebielen had dat meisje nooit meer aangeraakt dat kan ik jullie verzekeren. Heb wel eens een vent op straat een paar klappen gegeven omdat hij zijn herdershond schopte, dat vond ik al heel erg laat staan dit.

Ik hoop dat ik ooit het geluk heb om het gelukkige winnende lot van een paar miljoen te winnen waarvan ik dan zeker een miljoen op die twee hun kop zou zetten. Niet om ze dood te maken, nee echt niet ik huurde zo’n martelcontainer, waar iedereen wel eens over heeft gehoord en dan minimaal een jaar iedere dag het zelfde met die kankâh rattûh zou doen als ze hebben gedaan met hun pleegdochter, voordat ik ze langzaam op mijn manier afslachten en ja, daar ga ik dan graag de rest van mijn leven voor zitten.

Snap ook niks van al die instanties die niet hebben ingegrepen, en nu zitten ze in het PBC om onderzocht te worden door een stelletje linkse geitenwollen sokken figuren, en dadelijk ook een D66 rechter die ze na een foei gesprekje en met de mededeling dat het meisje toch ook wel schuld had een jaartje of 10 laat brommen.

Ik hoop dan toch een ding en dat is dat ze dan niet op een beveiligde afdeling komme maar op een afdeling die wel raad weet met zulk smerig cholera tuig….ik ben er ziek van, heb er pijn in mijn flikker van en mot er van kotsen….god gloeiende godverdomme wat ben ik kwaad.

En als er echt een God bestaat dan hoop ik dat hij het meisje tot zich neemt, want ik gun echt dat lieve kind geen dood maar ik hoop dat ze vredig mag inslapen…..want hoe zou dat ooit nog goed komen in dat hoofdje van haar….sorry!!

Tot volgende week allemaal.

Met vriendelijke groet van Henk Bres.









4 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 34

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven