DE ECHTE BRES COLUMN 32

We hebben het er al vaker over gehad hier in mijn columns, maar het lijkt wel of het steeds erger word. En dan bedoel ik natuurlijk die filmpjes die op het internet rond circuleren over dierenmishandelingen, ze worden steeds harder die filmpjes en steeds wreder. Maar goed we hebben het er vaker over gehad, en ik zou willen dat het kabinet Wilders hier nu eens wat aan gaat doen. Zwaar aanpakken, en ook die randdebielen die het hele gebeuren staan de filmen.

Ik neem een voorbeeld, kijk nou eens naar Bangladesh en Iran, daar gebeuren de meest gruwelijke dingen met mensen die zich niet aan de islamitisch regels en wetgeving houden, en die een verschrikkelijk dood te wachten staan, zoals ophanging aan de nek of aan de voeten tot de dood er op volgt. Om het maar niet te hebben over stokslagen en steniging van vrouwen

Kijk het is dan logisch dat deze mensen vluchten naar een veilig land zoals Nederland, maar als je dan hier bent mot je wel respect tonen voor de Nederlandse wetten, en respect tonen aan de Nederlandse vlag. Ik begrijp het echt niet, deze lui komen vanuit een islamitisch land en zijn de gruwelijkheden daar ontvlucht omdat hele families worden omgebracht en ze geen leven hebben.

Nee, en als ze dan hier in het vrije Westen leven, mishandelen ze dieren en vrouwen, en slaan in met hakmessen op mensen van een ander geloof.  En willen ze de Sharia wetgeving terug, vrouwen in boerka, eigen zwembaden, want ze willen niet bij die kk Hollanders leven.

Dieren moeten Halal geslacht worden, honden motte afgemaakt worden want die zijn onrein. Ik weet het niet meer, en als ik zo dit zit te schrijven heb ik het gevoel dat ik zit te raaskallen en niet tof ben.

Ik weet het Geert Wilders heeft al zoveel omhanden, maar in ieder geval zijn die illegale asielzoekers en gelukszoekers in goeie handen van Marjolein Faber, en nu maar hopen dat ze haar poot stijf houd en al die criminele smerige rattûh het land uitpleurt, en dat er in Godsnaam alles aan gedaan word om die asielwet door te laten gaan…..ik zeg dat het mot kunnen…..klaar.


UPDATE: Minister president Schoof heeft bevestigd dat de asielcrisis-wet er gewoon komt….dus dat betekent o.a dat illegale asielzoekers per direct het land uit kunnen worden gezet!!!!
 


Het klinkt gek maar ik wil niet veel, maar ik wil graag mijn mooie Nederland terug, ik weet het het is cliché, maar ik meen het echt. Ik vind gewoon, en dat riep ik jaren terug al, als ik met mijn familie gaat emigreren dan neem ik de gewoontes van het land aan, en als het bijvoorbeeld in Australië de gewoonte is om hoog in de bomen te slapen, dan ga ik een grote boomhut bouwen, en pas ik me eigen aan, om maar een gek maar voorbeeld te noemen

Als hier in Nederland de vrouwen topless lopen met het mooie weer zoals in de jaren 60/70, pas je als moslima dan ook aan verdomme, en gooi die hoofddoek af. En ga niet zoals sommige moslim knakkers (wat ik gezien heb op filmpjes) een supermarkt binnen, haalt je lul uit je broek en gaat lachend over het uitgestalde varkenvlees staan pissen terwijl je vrienden het filmen. En zo heb ik nog duizenden voorbeelden maar daar heb ik allemaal wel eens over geschreven.

Nee, ik denk dat als je meer respect toont, en je aanpast aan de Nederlandse gewoontes en gebruiken je veel meer respect terug krijgt. In plaats van dat je dan bij pownet en op Tik Tok filmpjes gaat zetten dat de Nederlandse vrouwen allemaal hoeren zijn, en dat hier eerdaags de Sharia gaat komen om ons mores te leren omdat Nederlanders niet genoeg neuken, en daarom eerdaags in de minderheid zijn, dat zijn de woorden van een moslim van een jaar of 14/15………maar ja, we zijn weer bij het begin van deze column dus ik nok er maar mee.

Heb nog een dingetje want ik weet dat ik een noitaire kankeraar ben, en vaak het slechtste in een mens ziet. Maar ik was van de week bij een supermarkt met mijn vrouwtje, ik blijf dan in de auto zitten omdat ik niet met me scootmobiel ben natuurlijk, toen de roltrap naar beneden defect bleek te zijn.

Ze wilde me net bellen om effe om te rijden toen er een grote vent naar haar toekwam met zijn dochtertje en vroeg of ze het erg zou vinden als hij de zware tassen effe naar de auto voor haar mocht brengen.

Toen wij hem hartelijk bedankte voor zijn hulp zei hij lachend “graag gedaan, en ik hoop dat iemand mij ook zou willen helpen als ik jullie leeftijd heb bereikt”. Je ziet er bestaan de nog wel ouderwetse heren die bereid zijn om een ander te helpen, vandaar dat ik met dit berichtje wilde afsluiten.!!!


Tot volgende week allemaal

Met vriendelijke groet van Henk Bres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven