DE ECHTE BRES COLUMN 31

Hier dan weer een nieuwe Haagse ouwehoer column van mij. Wat mij opviel in het nieuws van de week was van de Vlaardingse Loodgieter Ron van Uffelen (45) die en week of wat geleden plotseling is overleden aan een medische oorzaak, wat dan, hoe dan? Waarschijnlijk was het hart falen maar dat was niet echt zeker, en er wordt dan ook sectie op zijn lichaam verricht.

Op deze man zijn 23 aanslagen (explosies) geweest, ook bij zijn familieleden zijn aanslagen gepleegd met een bom. Zelfs na zijn onverklaarbare dood zijn er nog explosieven neergelegd bij de woning van Ron de loodgieter, en heeft justitie een beloning uitgeloofd van € 50.000 en is de beveiliging op geschroefd. Is er nou niemand die na al deze ellende die deze man en familie hebben gehad dat zijn dood misschien geen natuurlijke dood is geweest of ben ik nou raar.

Het lijkt mij een typisch gevalletje van Epstein (rijke zedendelinquent) die ook ineens de pijp aan Maarten gaf op onverklaarbare wijze toen hij vastzat, en nogmaals ik ben niet van de complot theorieën maar dit zaakje stinkt een uur in de wind en aan alle kanten. Hij had genoeg vrienden want ik zag gisteren dat ze afscheid van de loodgieter namen, en dat was best spectaculair om te zien, maar je kan natuurlijk nooit achter de schermen kijken, maar volgens mij was het wel een geliefde familie man.

Maar dat weet ik natuurlijk niet want ieder huisje heeft zijn kruisje….maar 1 ding weet ik zeker en ik zou justitie of het OM aanraden om een goeie Patholoog Anatoom in de hand te nemen en het lichaam van deze Vlaardingse Ron van Uffelen nog een heel goed onder de loep te nemen.

En dan weer een berichtje op sociale media (X) over een moslim die net uit de bajes is gekomen en met zijn vrouw en vier kinderen in sociale huurwoning van toeslagen en uitkeringen woont. Deze moslim meneer kan niet meer werken omdat hij (ik wist niet eens dat het bestond) “DETENTIESCHADE” heeft opgelopen, en hij daardoor niet veel kan verdragen volgens eigen zeggen (zucht).

Hij is dus depri, en het is niet zo dat hij last heeft van zijn kinderen, (want daar ligt het niet aan), maar aan hem zelf, en daarom krijgt hij nu van de gemeente een tweede huis erbij voor hem alleen om tot rust te komen. (“Bron is van het programma de “Achterblijvers van Pownet) voor de mensen die denken dat het fake nieuws is….nee detentieschade bestaat, nog nooit van gehoord.

En de gewone jongeren van Nederlandse afkomst motte bij hun ouders blijven wonen, en 10 jaar wachten op een woning als ze mzzl hebben, hoe dan?, het wordt echt steeds gekker in Nederland….gadverdamme!!

Ja, en laten we maar ophouden want echt volgens mij zijn de mensen echt aan het doordraaien, want hoe is het godsnaam mogelijk dat een levensgevaarlijke tbs’er, een ex seksdelinquent ‘Michael van H’ in Utrecht vrouwen van hun fiets trok en ze betasten. Die gore klootzak hebben ze inmiddels in Amersfoort gepakt omdat er een grote klopjacht op hem gaande was, en de speciale arrestatie teams al klaar stonden.

Maar in Utrecht waren de omwonende van het park waar die smeerpijp toesloeg en vooral de dames zeer angstig en vroegen zich af waarom zo’n levensgevaarlijke klootzak als die ‘Michael van H’ in godsnaam vrij rond kon lopen. En dat vraag ik me eigen nou ook af want het is niet normaal dat zo’n gevaarlijke smeerpijp ooit nog vrij kon komen.

Word het dan is niet tijd om die andere klootzakken niet is te onder zoeken op hun geestelijke verstands vermogens en daar mee bedoel ik natuurlijk die geitewollesokken professoren die dit soort randdebielen een paar jaar onderzoekt en dan gewoon weer vrij laten.

Die zijn nog gevaarlijker dan die imbeciel die ziek in zijn kop is en er daardoor niks aan kan doen, nee die zogenaamde doctoren of specialisten die ‘Michael’ hebben beoordeeld en hem gezond hebben verklaard, ook 10 jaar laten brommen en nooit meer hun werk laten uitoefenen.

Nou jullie hebben weer wat leesvoer, en ik zeg tot volgende week allemaal

Groetjes van Henk Bres.

10 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 31

  1. Henk, ik had het niet gezien, detentieschade, en dan og een 2e huisje? ze zijn echt van de pot gerukt. Hard werken dat ie zo moe wordt dat ie daar niet meer aan denkt (en niet nog meer koters produceert).
    Die arme loodgieter kan ook van alle stress zijn gaan hemelen.
    Al met al was het weer een treffende column!

  2. weer een goede rake colum Henk
    ik heb dat filmpje van die detentie lul gezien, echt dat het kan. en wij maar zwoegen tot na je 67e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven