DE ECHTE BRES COLUMN 30

Het einde van de Olympische spelen….heerlijk en eindelijk, waarom, hierom. Gewoon omdat ik het kutspelen vond dit jaar, het begon al met die opening vol met allemaal travestieten, één of twee daar kan ik wel mee leven, maar niet doen alsof iedereen (avondmaal) die mee deed met de Olympische spelen uit travestieten bestaat en regenboogkleuren heeft, maar daar ga ik het nu niet over hebben want dat heb ik in mijn column 28 uitgebreid behandeld.

Ik vind zeker dat ze in dit geval dat LTHGBQ+ gebeuren zwaar over trokken hebben. Kijk jullie weten allemaal dat ik in mijn leven vroegâh geen lieverdje bent geweest, maar wel altijd sportief geweest, en gek op de Olympische spelen om er naar te kijken. Maar hoe gek ik ook ben geweest, ik kan met de hand op mijn hart zweren dat ik nog nooit van mijn leven een vrouw heb geslagen. Zelfs bij onze boks en vecht trainingen bij de ouwe Kneteman zijn sportschool had ik moeite om tegen over een vrouw te staan.

We moesten dan sparren en dat wilde ik nooit want waar mot je in hemelsnaam nou een vrouw slaan. Nee dat is voor mij uit de boze, en ik ben daar nog steeds fel op tegen. Nou en dan de reden waarom ik ook geen Olympische spelen heb gekeken is heel simpel. Je kan in mijn ogen geen man die is omgebouwd (weet niet of hij zijn snikkel nog had), maar in ieder geval een persoon met de kracht van een man (voor de duidelijkheid) die een vrouw in naam van de Olympische spelen de touwtering slaan, hou je het ook went of keert…….dat doe je gewoon niet.

En deze 25 jarige Algerijnse Boks(ster) Imane Khelif (klasse 66 kilogram), die in de eerste ronde al na 46 tellen won van Angela Carini (echte vrouw) mot zijn gore ogen uit zijn kop schamen dat hij deze gouden plak heeft aangenomen, en niet alleen hij maar ook heel Argentinië, want nogmaals als je een vrouw zo mishandeld verdien je 20 jaar gevangenisstraf, ondanks dat het voor de sport was…..misselijk makend en rond uit walgelijk.

Ja en wat denken jullie dan van die Engelse rechter die een moslim immigrant vrijsprak die een 13 jarig meisje had verkracht omdat hij niet wist dat dat niet mocht. Hij sprak hem niet vrij van het feit zelf, maar de gore smerige viezerik kreeg alleen geen celstraf opgelegd. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar van zulke berichten gaan me haren overeind staan en dan denk ik bij me eigen heeft die klote rechter zelf geen kinderen.

Maar zelfs al heb je geen kinderen dan mot deze rechter opgesloten worden bij twintig dolle negers (niet rascisties bedoeld, maar die hebben nou eenmaal een grotere) met een snikkel zo groot als de Eiffeltoren die al twintig jaar geen gat hebben gezien om hun zakie in te stoppen…..echt hé en dat meen ik nog ook! Waar gaat het verdomme heen met deze wereld, vrouwen die legaal door een vent de cholera geslagen worden, rechters die een smerige klootzak niet wil veroordelen omdat hij niet wist dat hij een 13 jarig meisje mocht verkrachten.

Ja, en dan het laatste waar ik het over wil hebben is die elf jarig Mikael die samen met zijn moeder uit gezet moeten worden omdat ze al tien jaar hier illegaal in Nederland verblijven, iedereen zit op de kast, iedereen vind het erg. Er is zelfs zo’n ouwe klootzak (de 79 jarige Eduard) die in hongerstaking is gegaan, hij is er inmiddels mee gestopt op doktersadvies want zijn huisarts had hem geadviseerd om weer te gaan eten.

Nou als ik dan mij ergens voor inzet met mijn grote smoel dan wil ik het afmaken ook en ga ik door tot het einde, en laat ik mij zelfs niet door mijn huisarts laten adviseren dat ik weer mot gaan eten omdat ik anders ziek zou worden of doodgaan….DAT WEET JE DAN TOCH??

Maar goed ik mot eerlijk zeggen dat ik het ook erg vind van deze Mikael dat hij het land uit mot want het lijkt mij een net ventje, maar het zijn in deze twee schuldigen, namelijk eerst zijn moeder die in de illegaliteit is verdwenen 10 jaar geleden, en natuurlijk onze toenmalige regering die het maar op zijn beloop heeft gelaten. Maar (en een hoop mensen zullen wel weer boos op mij worden) als we nou die Mikael laten blijven, en vooruit zijn moeder ook al hoewel ik eigenlijk vind dat ze het niet verdiend heb.

En daarvoor in de plaats 1000 illegale criminele gelukzoekers/statushouders die al twee of drie ernstige delicten hebben gepleegd met hun hele familie het land uit pleuren, met een brief op zak dat je hier in Nederland niet de boel mot vernachelen, en beter kunnen weg blijven.

Dan hebben we volgens mij een win/win situatie, Mikael met zijn moeder gelukkig, Opa Eduard gelukkig, een hoop mensen gelukkig die op een huis wachten enz enz…..ja toch.


Maar ik ben dan wel trots op de medailles die onze normale sporters hebben gehaald….gefeliciteerd!!

Tot volgende week.


Groetjes van Henk Bres!!

2 gedachten over “DE ECHTE BRES COLUMN 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven