25-2-2018

Heee Bres!

Heb je dat gehoord, mollige Smurfradio-er, dat er nu eent zogeht'n goed doel is dat alle ander'n doet verblek'n als een keutel in de chloor? Jazeker en gewis: binn'nkort komt men aan de deur om je darms en lever op te eis'n. Orgaandonor ben je dan zegg'n ze. Vroeger had je padvindersmeiskes aan de deur voor Lik een stijfje voor een Vijfje en zo, kiek da's nog eens aardig maar dit....da's toch hondsbrutaal of niet? Gadverdimm'n wat een eendekwekers!!

Ook de miljeugekk'n liet'n weer van zich hor'n: ook rok'n in een hokje mag nu niet meer, fijn dat dat ev'n gemeld werd een aantal jar'n terug want dat had veel geld gescheeld. Vreemd is wel dat de niet-rokers vaak met de auto of stinkende skoeter naar een terras gaan om zich daar vol te giet'n, maar daar mag men niet over sprek'n..Ik ga er van uut Bres, dat binn'nkort de rookworst en gerookte paling niet meer mog'n en dat ook een crematorium rookvrij moet wez'n. Gadverdimm'n, wat een eendekwekers!!!

Ev'n wat anders: zit jij ook te verkneukel'n op de komende Olympische Winterspel'n? Man, ik kan niet wacht'n op het kogelschaats'n, speerskiŽn en ga zo maar door. Heb jij nog vernom'n of Bob Slee meedoet?
Nog ev'n dit: Nadat de Efteling een uitvinding van Hitler was is nu Cowboy en Indiaan spel'n weer racistisch zoals joe zei.  Zijn die lui nou echt nog dommer dan een zwien'nkeutel? Ik hoorde dat ene Koos die jij kent regelmatig in Diaan speelt en dat daar niks mis mee is dus laat de rest eens de bakkes houden, desnoods met wurgklemm'n en meer! Mij hoor je ook niet over het feit dat de buut'nlanders een besned'n bruinbrood kop'n toch?
In Drenthe zegg'n we altied:

Het lastigste en zeurderigste zwien,
Leit als eerste in de worstmachien!

Groet'n uut Drenthe!