14-1-2018
Hee Bres,

Heb je dat gehoord, mollige vrind, van die Vaginia Rens? Je weet wel, dat asociale zwien die met meneer Cactus is getrouwd. Dat ding leit mee te jammer'n met Barbie terwijl niemand weet of plastieken vrind Ken haar wat gedaan heeft of wat anders. Misschien benn'n haar neptitt'n wel lek geraakt of is haar kont uut mekander geklapt hee, niemand weet het. Zo zie je maar dat de grootste kansloz'n van de bekende Nederlanders alles aangriep'n om aandacht te krieg'n. Gadverdimm'n, wat een eendekweekster!!

Ach, zo benn'n er meer van die gast'n hee: die vette pijltjesgooier uut dat Den Haag van jou is er ook zo ene. Jazeker en gewis want die heeft zich maar mooi lat'n omlull'n om op de kieslijst van een  of andere gaapstok te gaan staan. Me dunkt dat als veel mens'n op hem zoud'n stemm'n hij snel weer zijn postbodepak aan trekt en maakt dat ie weg komt. Tja, zo begint het bedrog van de kiezers al weer vroeg. Andere voormalige, uutgeschet'n politici zoals die Hoefijzer of Hoefnagel ligg'n al te lull'n over een logo van Den Haag: dat zou niet goed zijn en daar komt alle ellende van....nouuu Bres, als het welzijn van een stad zou afhang'n van een logo dan was Amsterdam al van de kaart gehaald met die 3 kruuz'n!! Gadverdimm'n, wat een eendekwekers!!!

Ev'n wat anders, pas je wel op wat je zegt mien dikbillige kameraad? Woorden als na-apen, apenstrek'n of apennootjes zijn red'n om alles kort en klien te slaan vandaag de dag. Tja, een aantal negermensjes is weer boos om een truitje waar iets op staat met beste aap van het bos. Dat will'n die Sylvana-fans dus niet en ramm'n ze complete winkels in elkander waar de trui'n verkocht word'n. Dat bewijst volgens mij dan weer dat die gast'n inderdaad niet  verder gekom'n zijn dan de mensaap die alles platsloeg wat hem niet zinde, wekunn'n dus zegg'n dat het truitje van H&M de waarheid spreekt haha! In Drenthe zegg'n we altied:

Als alles hier je teg'nstaat en niets is naar je zin:
Pak dan snel je spull'n en stap subiet het vliegtuug in!

Groet'n uut Drenthe!