8-4-2018

Heee Bres!

Heb je dat gehoord, mollige vrind, dat de wat vollere mens niet meer welkom is om op 4 mei de dod'n te er'n op Waalsdorp? Ook daar denkt men dat slanke mens'n mooier benn'n, beter benn'n, alles kunn'n....Ik heb dit soort taal eerder gehoord mien jong, en dat kwam uut Berlijn. Gadverdimm'n, het gaat hier niet om de spierbundels maar om de Nederlanders die vermoord benn'n door de Duutsers! Diegen'n die het eens benn'n met dit soort gedoe hor'n daar niet te staan, die zoud'n zich mott'n scham'n daar een voet te zett'n! Gadverdimm'n wat een eendekwekers!!
Jaja, ik ben daar boos om hoor, volgens mijn dokter moet ik eens opgenom'n word'n om tot rust te komm'n. Nou dat dacht ik even niet mien jong, want wat moet jij zonder mijn kiek op het nieuws?

Maar wat een mooi weertje hee Bres, ik heb weer genot'n van alle dames in korte rokjes! Ja er benn'n natuurlijk weer wicht'n die zegg'n zelf uut te mak'n wanneer ze een korte rok aantrekk'n, van die feminist'n met stalpot'n zeg maar. Nou dames, dan doen jullie dat toch fijn in de winter? Als jullie kano bevriest is dat joen eig'n schuld: dan moet je maar pekel in de onderbroek doen haha! Neeee, ik geniet weer volop hoor! Sommige mens'n noem'n dat vrouw onvriendelijk maar als je niet zou kiek'n benn'n ze weer boos dat je geen aandacht geeft. Ach tis nooit goed hee!

Wat me ook opviel in was dat er mens'n benn'n in het ziek'nhuus die in de papier'n van die Barbie hebb'n zitt'n neuz'n. Waarschijnlijk om te kiek'n welke sillicon'nkit het beste is veur de badkamer, maar nou klaagt die Barbie dat haar privacy in het geding is. Wacht ev'n hoor, ze heeft vanaf "O O Cholera" of zowat jar'nlang zich lat'n film'n, zelfs als ze met een een keuk'nmachien zich in het lijf boort zeg maar. Alles liet ze op tv kom'n en nu heeft ze geen privé? Das net gelijk een vis met water-allergie.
Bres, ik ga er ras vandoor want ik hoor de verpleegkundige al komm'n met mien pilletjes, niet dat ik wat mankeer hoor olde afgetrainde kameraad!
In Drenthe zegg'n we altied:

Laat echte kleine titt'n niet door plastieke grote vervang'n
Want natuur is mooier en wat er niet is kan ook niet hang'n!

Groet'n uut Drenthe!