7-1-2018   

Hee Bres!

Heb je dat gehoord Bres, dat men die repper Boef  zat is? Hij schijnt zelfs een douche van 600 liter bier te gaan krijg'n. En ik maar denken dat die vliegende tapijtmens'n geen alcohol mog'n drink'n! Ik ben eens bij zijn moeder Kechje langsgegaan die hier een dorp verderop woont. Het arme mensje is geheel overstuur omdat ze hem heeft opgevoed als een respectabele crimineel en nu dit! Het moet maar eens uit zijn met het gedrag van bontkraagjes, mollige vrind! Ach hij is zelfs niet meer welkom op dat groepssexfestijn met muziek: Douwpop! Gadverdimm'n wat een eendekweker!

Intuss'n is er nu ook een blanke uutvoering van die Boef, Camiel Pleurling heet ie. Die mishandelt zijn wicht en wil daarna nog ev'n lekker tuss'n de titt'n van de Nederlandse sporters ligg'n, gelukkig is ie deruut gezet want zo'n sukkel geeft geen pas in de Olympische Speul'n hee: boks'n doet men in de ring en niet thuus! Zie je nou zelf dat de keurige her'n met stropdas en puntschoen'n eigenlijk de grootste viespeuk'n benn'n vaak! Gadverdimm'n, wat een eendekwekers!!

Zo zie je maar, pezige vrind dat na het gevreet en de namaakvriendelijkheid tijdens het Kechsfeest zoals dat nu heet, er niets veranderd is: men staat elkander weer naar het lev'n, scheldt, berooft en vermoord mekander of het niks is. Zelfs op nieuwjaarsfeest'n zijn er kansloz'n die het fatsoen niet hebb'n om de medemens een gezond 2018 te wens'n en straal doorlop'n, ach dat zijn de mens'n die geen vriend'n hebb'n hee. Laten wij dan maar het goede voorbeeld gev'n en een ieder gezondheid te wens'n ehhh met uutzondering van dier'nbeul'n en kinderlokkers natuurlijk. Als die allemaal op hun verjaardag doodgaan benn'n we er met een jaar vanaf hee!
In drenthe zegg'n we altied:

lat'n we geniet'n in het nieuwe jaar van alles wat we wl bezitt'n:
Het huus, het vee, de trekkers en de meid'n met de dikke titt'n!

Groet'n uut Drenthe!!