Mijn Eigen Column

Wel een mooi stukkie op de site van TV West over 2Samen. Het kinderdagverblijf dat mot verdwijnen, en waar een petitie voor gestart is om het kinderdagverblijf te behouden. O ja en leuk dat jullie nog effe hebben vermeld dat de *Rake Vraag* van mij afkomstig was, dat was wel zo netjes geweest TV West.

Ja, en waar ik deze week nog meer spijt van van heb heb gehad is dat ik niet op de grootste en mooie rechtse BARBECUE  van mijn lieve vriend Dr. Gert Jan Mulder kon zijn. Verleden jaar kon ik ook al niet, en dit jaar was ik heilig van plan om te gaan ware het niet dat mijn auto er een paar weken geleden mee kapte en naar de sloop kon. Maar ja dat verhaal kunnen jullie, en ik krijg volgende week gelukkig mijn andere auto waar ik en mijn Corretje, en ook Jimmy zich op verheugen.   Ik heb op twitter de foto's gezien en het leek mijn weer verdomd gezellig. Figuren (met respect) zoals onze pracht negerin Alicia Suarez, protestzanger Harry Pater, LPF man Tjerk Langman, PVV'er Dion Graus, de blokkeer Friezin Jenny Douwes, PVV'ers Martin Bosma, Harm Beertema, journalist Joost Niemoller, schrijver Jan Dijkgraaf, held Edwin Wagensveld, Wilma van het dierenasiel met haar vriend Richard, politicus Paul Meijer en eigenlijk te veel om allemaal op te noemen leek het enorm naar hun zin te hebben op de barbecue.

Het lijkt mij dan ook enorm leuk om is een middag door te brengen van mensen van een verschillende pluimage, allemaal gelijk gestemde die je bijna enkel maar op de soc media volgt en zelden in het echt ziet.Maar ik beloofd de gastheer Dr. Gert Jan Mulder dat ik volgend jaar er bij ben, en daar ga ik mij dus samen met mijn Corretje op verheugen.   Verder heb ik mij deze week zo verschrikkelijk zitten ergeren aan die paar kneuzen of mietjes die ontslag hadden genomen omdat er een paar bloemkolen waren gebruikt op een poster die voor een vrouw werden gehouden, dus gewoon wat Andr√© van Duin bedoelde met zijn hitje * grote Bloemkolen*. Wat een stelletje miesmachers zijn dat zeg, volgen mij weten die twee piepertjes niet echt waar dat kleine lulletje voor dient wat ze tussen hun benen hebben hangen, en van seks hebben ze al helemaal nooit van gehoord.

Godsamme dit is dan de jeugd van tegenwoordig waar je een oorlog mee mot winnen. Nou geloof mij nou maar dat dit echt van die kneusjes zijn die zich laten terroriseren door de eerste de beste lul die boe roept tegen ze. Bah gewoon een schande voor het mannelijk geslacht.   Ook erger ik me eigen aan dat gebibber van onze Duitse buurvrouw Angela Merkel, natuurlijk vind zogenaamd een meerderheid (poll) van de Duitsers dat hun bondskanselier geen openbare verklaring hoeft te geven. 

Maar daar geloof ik persoonlijk geen ene klote van, want het is toch een van de machtigste vrouwen van Europa en de beslissingen die ze mot nemen eist toch wel dat zo iemand helemaal gezond is, en niet staat te trillen alsof ze haar vibrator er is vergeten uit te halen.

Nee ik vind het een enge vreemde zaak, en ik ben blij dat onze Koning Willem Alexander niet zo bibbert....ja misschien alleen als hij op onze koningin Maxima ligt ;-). Nou lieve mensen, ik ga mij verheugen op mijn nieuwe blauwe gevaar *de Citroen Jumpy* die ik krijg waarvan ik dat Jumpy gauw gaat veranderen in Trumpie want dan ben ik de enige die met een Trumpy door Nederland rijd.

Tot de volgende week.

O nog effe dit, willen jullie nog steeds tekenen hier a.u.b voor het behoud van het kinderdagverblijf 2Samen :

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1460377204104557&id=100003968752922