Mijn Eigen Column

Volgende week mag ik gelukkig weer op Facebook, en het is dat mijn lezers het anders gaan missen anders had ik allang met dat hele pokken Facebook gekapt. Gewoon omdat ik het gevoel heb dat ik als een kleine jongen of als een klein kleutertje behandeld wordt. Foei je heb wat lelijks geschreven en dat is haatzaaien, foei je heb beledigende taal uitgeslagen en dat mag niet, foei je heb dingen gezegd die een medemens zou kunnen krenken.

Nou ik zeg je dat misschien wel 75% van mijn lezers het helemaal niet schokkend of beledigend vinden en er juist vaak ook nog de humor er van in zien, behalve natuurlijk de negers van KOZP , BLM en onze lieve donkere schoonheid en golddigger en voormalig paaldanseres Sylvana. En dan de twee kleine en vaak op hun pikkie getrapte Jerry en Akwasi, want dat sprookje dat alle negers een grote lul hebben daar ben ik wel klaar mee want dat bewijzen deze twee het tegendeel wel van.

Die boeren zijn lekker bezig in Nederland en ik heb nog steeds een groot respect voor deze boeren omdat ze opkomen voor hun recht. De politie dat weet ik nou niet meer hoor want dan denk ik weer het komt allemaal van hogerhand af en ze worden ook maar gestuurd en aan de andere kant zie ik dat een motoragent die waarschijnlijk zijn gram niet kan halen een pistool trekt en het op de boeren richt.

Ik zou nou graag eens willen weten hoe en wat te doen met die demonstratie die hun van plan zijn om met een kilometertje of 66 een langzaam aan actie te gaan houden op de snel weg. wat zijn dat nou voor wouten? Want als het die jongens zijn die het ook helemaal zat zijn om bijvoorbeeld de opdracht te krijgen net zoals hier in Den Haag te moeten optreden tegen gewone boeren, burgers en buitenlui dan steun ik ze van ganse harte en is het erg jammer dat ze het niet in samenwerking doen met de boeren en Jan met de pet.

Maar als het een echte politie actie is? wie bekeurd hun dan en wie arresteert hun dan.......als iemand het antwoord weet op deze vragen zou ik het leuk vinden als je effe reageert. Waar jullie ook over mogen reageren is dat knielen, dwangknielen noem ik het want je word er gewoon toe gedwongen omdat je anders een vuile smerige racist bent.

Ik vind het walgelijk, en heb dan ook heel veel respect voor Max Verstappen die het verdomde om te knielen. Want als je knielt dan ga je door de knieën voor een stelletje losgeslagen imbecielen randdebielen negers (ook vaak vergezeld door witte NSB'ers). Die de witte (blank mag ook al niet meer) man/vrouw enkel maar wil vernederen want dat is het volgens mij gewoon. En natuurlijk maar door drammen ze gaan steeds verder.... en als het aan die idioten ligt dan mag er eerdaags helemaal niks meer en grijpen ze de macht, wat echt te hoog gegrepen is want ze bakken nergens wat van.

Ik hoorde een donkere dame zeggen op tv dat toen ze het beeld van Winston Churchill om wilden trekken dat ze het er helemaal mee eens was en dat als ze hem tegen zou komen ze het wel aan hem uit zou leggen hoe en waarom?????? Hoe dom kan je zijn????

Ik heb al een lekker bruin kleurtje van de zon want ondanks dat ik in mijn columns vaak loopt te schelden en te kankeren geniet ik wel van het mooie weer in mijn heerlijke tuintje, maar ik ging naar binnen wat het begon te regenen. Ik zette een filmpie op en begon te geeuwen nou zei mijn Corretje kijk maar uit want als je een kleurtje heb en je geeuwt dan dan word je opgepakt, want die ene gaper( hangen vaak boven de ingang van apothekers) die gewoon een Arabier voorstelde word ook al van de muur gehaald, en dat mag allemaal zo maar.

Nee ik zou willen dat iedereen zijn gezond verstand weer een beetje terug kreeg, en dan doel ik zeker ook op Jess Klaver, Rob Jetten en Rutte want wat deze mensen met Nederland hebben gedaan is verschrikkelijk. Nederlanders zijn geen racisten echt niet, en we hoeven niet te knielen of nog erger zo'n neger zijn voeten kussen zoals ik in verschillende kopschop video's heb gezien.

Nee, doe normaal zei mijn moeder vroeger altijd want dan doe je al gek genoeg.........ik heb daar altijd naar geluisterd, nou de rest van die randdebielen nog.
PS: Deze column zal er ook wel weer afgepleurd worden dus gaat doe ik het nog steeds effe via mijn Corretje.....delen mag, graag zelfs.

Een heel fijn weekend, en tot volgende week,

Henk Bres!!