Mijn Eigen Column

Allereerst natuurlijk de felicitaties voor het hele team van Duncan Laurens, want na 44 jaar heeft Nederland door zijn mooie vertolking van Arcade het Euro Songfestival gewonnen en Nederland weer eens dik op de kaart gezet.

Natuurlijk heb ik zitten kijken samen met mijn CO-host en vriend Danny (plofkop) tijdens mijn radio uitzending van de Start vd Nacht en die was dit keer geheel in het teken stond van het Songfestival.

Ik heb er van genoten, en of je nou wel een liefhebber bent of niet het doet mij altijd goed om half Nederland te zien glunderen na de overwinning van Ducan. Niet iedereen kon het waarderen want die gore klootzak van een Kuzu die heel interessant met een Palestijns vlaggetje bij een moskee in Israël staande werd gehouden omdat je daar niet mag lopen met een vlag.

De kneus deed alsof hij gearresteerd werd en maakte een hoop bombarie, en hij wilde dat het leek dat hij het slachtoffer was van Israëlische militairen. Niet dus want iedereen had wel door dat Kuzu en de partij Denk wel van een uitgelokt relletje houden (reclame stuntje dus), en het was alleen jammer voor hem en die kneuzen partij Denk dat het deze keer faliekant de mist in ging.   Ja, ook moest hij natuurlijk even voor de deur van het gebouw waar het Songfestival was roepen dat het een verschrikkelijk was dat er zoveel Palestijnen in doodsnood verkeren, en dat het een schande was dat Nederland aan het juichen was toen Duncan het Songfestival won.......dus weer een grote flater van Kuzu de lange arm van Erdogan die zelfs (niet te geloven) in de tweede Kamer hun gif kunnen spuien.   Wat ik eigenlijk ook niet leuk vond is dat onze prins pils (Koning Willem-Alexander) voor het eerst van zijn leven aangeschoven is tijdens een iftar in de multi wijk Transvaal in Den Haag.

Dat is een feest dat moslims na zonsondergang met elkaar mogen schransen tijdens de ramadan.   Ik vind het een verkeerde beslissing omdat onze koning Willem Alexander daar toch mee aan geeft dat het normaal is dat mannen en vrouwen gescheiden eten. En trouwens ik heb hem nog nooit aan zien schuiven bij Hindoestanen, boeddhisten of Jehova's getuigen.

En ook toen ik zijn steun hard nodig had inzake pedofielen vereniging * Martijn* bleek uit een antwoord van hem dat hij helaas geen tijd voor mij had. Nou kan dat natuurlijk gebeuren maar ik heb toch mijn twijfels erover vooral omdat de islamisering volgens mij knap bezig is hier in Nederland, terwijl de tweede grootste partij van Nederland de PVV daar op tegen is.

Ik weet het niet zeker maar dat hij halal heeft gegeten dat is een ding voor mij dat als een paal boven water staat. En geloof mij ik ben echt wel koningsgezind maar dit viel mij toch rauw op mijn dank omdat ik van mening ben dat een dier niet hoeft te lijden en ik tegen halal slachten ben, en ja ook voor de zeikers onder ons ook ben ik zwaar tegen koosjer slachten omdat het wreed en onmenselijk is.

Nou en om te eindigen met goed nieuws, Corretje en ik hebben de uitslag binnen gehad van haar bloedprikken en de scan en die is helemaal goed. Gelukkig wel maar ze word wel goed in de gaten gehouden want er was weer een beetje activiteit door de kanker, die nu hopelijk door een nieuwe hormonen kuur weer word aangepakt.

Wel bleek ook uit de onderzoeken dat eigenlijk al haar organen kankervrij en schoon waren.
Dus wat wij altijd tegen elkaar zeggen voordat wij gaan slapen *wij gaan ervoor* blijven wij nog hopelijk jaren doen, en genieten zoveel mogelijk van het leven ook met onze Jimmy.
Nou ik ben het weer effe kwijt, en wens jullie allemaal een DUNCAN week toe met mooi weer en veel succes.

Tot volgende week!!