Mijn Eigen Column

Eindelijk weer weekend en vele gaan er op uit met dit mooie weer, maar lieve mensen pas op het lijkt mooier dan dat het is want dat kutvirus waar inmiddels iedereen veel verstand van heeft (kijk en luister maar naar die idioten op de tv en radio) waart nog steeds in het rond. Een eindje verderop in de straat waar ik woon is er weer een uitbraak van het corona virus geweest in een Moskee die daar gevestigd......is omdat er mensen zijn die gewoon heerlijk Suikerfeest hebben gevierd met veel te grote aantallen, en er 1 man was die het virus bij hem droeg en daardoor een kleine 80 ander Moskee-gangers besmet werden.

En die kom ik dan weer tegen terwijl ik langs rij met mijn mondkappie op, omdat ik niet bang ben maar erg voorzichtig. Tegen deze mensen wil ik zeggen dat de profeet Mohammed volgens mij geen macht heeft om hun ook van dat virus te vrijwaren. Maar als ik zo om mijn heen kijk, en hoor, vinden ze het niet erg om dood te gaan want als Allah het wil dan mot het maar gebeuren zeggen ze, en dus weer geen rekening houden met andere mensen die wel willen leven, maar ja dat zal hun een reet roesten.

En ook was er weer een ophef over een filmpje van een stelletje ongewapende Engelse politieagenten die een groep relschoppers op een hardhandige wijze werden aangepakt. "Een schande was het voor velen"
maar alles beter dan een filmpje te zien van wegvluchtende handhavers/boa's, Ik spreek vanuit mijn eigen, en ik moest denken aan mijn vroegere tijd. Wij kregen echt klappen van de wouten als je vervelend was en kwam je thuis dan kreeg je er nog een paar van je ouwe heer.....en daar zijn we ook groot mee geworden

Ook heel erg is hoe die Amerikaanse neger (George Floyd) is vermoord door de politie, echt dat had nooit mogen gebeuren en ik denk ook dat die wouten flink zullen worden aangepakt gaan worden. Maar wat er nu gebeurt met die plunderingen en vechtpartijen door een stelletje geteisem met het IQ van een aardbei is natuurlijk helemaal van God los.
Ik kan mij nog herinneren dat ene Tony Timpa tijdens een arrestatie door de politie werd vermoord terwijl hij riep "ze gaat mij vermoorden"en dat is wat ze ook deden.

Terwijl hij dood op de grond lag maakte die wouten nog grappen ook over deze man. Waar waren die rellen toen, helemaal niks, nada, nakkes en ik weet zeker dat mijn lezers zijn naam nog nooit hebben gehoord En waarom niet zou je dan denken, nou gewoon omdat hij blank was misschien, pissig kan ik er om worden want waarom motte deze (laat ik het netjes houden) tyfus negers en ook tyfus blanken (want dat soort onderkruipsels liepen er ook bij) nu bij mensen die keihard werken (ook veel zwarte
winkeliers) hun zaak helemaal naar de klote helpen, alles slopen, stelen, in de brand steken en vernielen.

Dat heeft geen ene moer te maken met de dood (moord) van George Floyd, iedereen weet dat ik een Trump-fan ben en als deze man dan uitspraken doet in de trant van dat er geschoten mag worden op de plunderaars geef ik hem groot gelijk.....maar ja wie ben ik.

Ja, en dan heeft Den Haag weer een burgemeester, en de gelukkige is geworden Jan van Zanen uit Utrecht. Het moest een goed bestuurder zijn die daadkrachtig kan optreden en vooral een sterke binding hebben met Den Haag terwijl hij ook uitmuntend kan verbinden (zie foto). Nou kan ik deze man niet en moeten we hem wel het voordeel van de twijfel geven want je kan eigenlijk pas over een half jaar een beetje oordelen over deze man, maar bijna alles wat ik net opnoemde is bij een VVD'er ver te zoeken en waarom geen echt Haagse burgemeester.
Maar ik persoonlijk ben al lang blij dat het kneusje Pechhold (D'66) niet is geworden, want dan hadden we met onze lul in onze kont allemaal weggevlucht uit ons mooie Den Haag.

Ja en om deze column maar weer een beetje gezellig af te sluiten wil ik jullie effe vertellen hoe dom ik eigenlijk kan zijn. Bij mij op de versnellings pook zit een knop op, nou was deze los geraakt want tijdens het rijden vloog hij er ineens af. Tot zo ver alles nog oké en toen ik thuis kwam heb ik er twee componenten lijm op gedaan en hup effe lekker hard laten worden en klaar is Henkie. De dag daarna ging ik met een vaste knop effe met mijn Corretje naar de winkels want ze moest wat kleine boodschapjes halen toen ik half over de weg geparkeerd stond om hem in zijn achteruit op een invalide plaats te gaan staan. Er stonden auto's achter mij en ik moest dus snel achteruit voor de doorgang.

Als ik naar mijn achteruit mot moet ik een knop aan de handel van die pook omhoog halen voordat ik hem in zijn achteruit kan zetten en jullie begrijpen het als natuurlijk de hele bups was vast gelijmd en ik kon wel vooruit maar geen meter achteruit en na de knop er weer met moeite af te hebben getrokken en de lijm eruit gehaald kon ik hen eindelijk in zijn achteruit zetten zodat iedereen er weer door kon....weet je hoe een klootzak je je dan voelt.

Maar mijn Corretje die natuurlijk al die tijd in een deuk lag van het lachen had ook nog wat. Ik ben gek op die bordje met spreuken zoals bijvoorbeeld * bij ons in de tuin BBQ'en we graag* en meer van dat soort gekkigheid dat vind ik echt gaaf en kickuh. Corretje had een leuk bordje gekocht en inplaats van in de tuin te hangen had ze het binnen in de wc gehangen er stond op:

Welkom, kom binnen

Lang niet gezien, trek je jas uit

Ga lekker zitten....wil je koffie

Nou, en geloof mij nou maar dat ik terwijl ik op de wc zat me eigen iedere keer als ik het zat te lezen me eigen ongemakkelijk voelde. *Trek je jas uit* vond ik al niet zo lekker wat ik trek altijd mijn broek uit, *ga lekker zitten* schoot ook niet op en* koffie* wil ik al helemaal niet als ik zit te schijten. Maar het bordje hangt nu toch gelukkig in mijn tuin en dat het beter past vind ze nou ook gelukkig.

Een hele fijne Pinksteren, tot volgende week.
Lieve groet van Henk Bres.