Mijn Eigen Column

Een lekkere drukke week gehad, want ik ga zoals jullie weten iedere morgen Jimmy uitlaten en dan kom ik altijd Jan Boon tegen met zijn hond Dinky, die net zoals ik ook gebruik maakt van een scootmobiel. Van de zomer zeker wel een uurtje lekker effe ouwehoeren over alles wat er mis is in ons mooie kikkerlandje.

Maar nu met die kouwe wind en regen vind ik ons toch wel echte bikkels hoor want we blijven ook nu lekker effe ouwehoeren. Zo kon het gebeuren dat de plek op de Loosduinsekade hoek Medemblikstraat ter sprake kwam omdat er daar geen zebrapad is, en Jan en een hoop mensen vooral als er een tram bij de halte staat bijna voor hun klote worden gereden als ze proberen over te steken.

Dus heb het bekent gemaakt toen we een fractie vergadering hadden op het IJspaleis. En ja hoor, we gaan er voor strijden dat het zebrapad er gaat komen met zo'n waarschuwings-knipperlicht voordat er dooie vallen. Aan de kant van de Loosduinsekade is er wel een zebrapad en daar kan je rustig oversteken.

Jan en ik dus daar gewacht op Tanja Verkaik, Antony en Jos van Leeuwen (bekendste fotograaf van Den Haag) die mooie plaatjes heeft geschoten, terwijl wij met gevaar voor eigen leven overstaken. En dat alles is van de week te lezen in de Telegraaf.

Verder heb ik deze week veel tijd in mijn studio doorgebracht want er moeten nog al wat dingetjes geïnstalleerd worden voor dat het einde van deze week Studio Bres 2 word geopend. Het is zo gaaf om radio te maken, en ik krijg er steeds meer plezier in.

Ja, en dan ook weer een akkefietje gehad omdat mijn stoppen er steeds uitsloegen. Gelukkig heeft mijn huurbaas gelijk Ran van de firma Vertos gestuurd (elektricien) en die zei dat het een oud teringzooitje was en heeft gelijk allemaal nieuwe schakelkasten geïnstalleerd tot mijn grote blijdschap. Helaas moet hij morgen terug komen want nu slaan die schakelkasten steeds uit.

En natuurlijk is het nog steeds spannend in Den Haag want overal breken er relletjes uit tussen de politie en de jongeren. Want sinds onze slimme loco burgemeester Remkes weigert zijn verdomde oogkleppen af te doen pikken die gasten van Duindorp en het Laakkwartier het niet meer en steken ze hele andere dingen in brand.

Kijk, ik ben het helemaal met die gasten eens hoor echt wel, omdat ze die jongeren alles maar afpakken. Maar jongens a.u.b steek geen scootmobielen of auto's in de brand want dan krijg je iedereen tegen je.

Nee gewoon dat vullis aanpakken die deze maand al zwaar verkloot hebben.
En er voor zorgen dat onze zwarte Piet met Sinterklaas volgend jaar weer veilig en vrolijk over straat kunnen lopen zonder voor kankâh zwarte Piet uitgemaakt te worden.

En dan die Remkes, man ,man, man wat bij jij een slimme klootzak zeg geef die jongen van Duindorp en Scheveningen hun vreugde vuur terug.
Gooi er desnoods twintig shovels omheen die bij het geringste gevaarlijke vonkje dat de verkeerde kant opgaat die stapel van tien meter hoog (dicht bij het water), logisch de zee in pleuren.

Ik weet zeker dat er minimaal twintig capabele Brandweermensen en politiemensen zijn die dit op zeker kunnen handelen. En een klein beetje gezichtsverlies lijden daar wordt je een goeie burgemeester van terwijl iedereen je nu als een grote lamlul beschouwd.

Dus kom op Burgemeester Remkes strijk effe over je hart, sta het toe en geloof mij nou dat je op 1 januari de gemeente Den Haag en de belasting betaler zeker een tig of wat miljoenen heb bespaart. Want dan gaat iedereen gezellig met een drankje naar die mooie traditie kijken...ook mijn Corretje en ik komen dan genieten bij de vuurstapel van Duindorp.

Ja, en dan nog maar een tip voor die sommige wegkijkende en lachende strontzakkende op het Binnenhof, luister effe naar de gewone man en vrouw op de straat want die zijn jullie spuugzat, want het gros staat achter de boeren (ondanks dat ze gaan zorgen dat de schappen van de winkels dadelijk leeg zijn) het vervoer, de zorg, en misschien dadelijk net zoals in Frankrijk de Brandweer en de Politie.

Kâp met die klimaatonzin...kâp met het stemmen op de PvdA, CDA, D66, VVD en meer van die linkse kutpartijen en stem nu eens verstandig....en ga ook stemmen als het weer zover is........a.u.b blijf niet thuis.

Kom op lieve mensen....wij willen geen KOZP meer in Nederland....wij willen dat Nederland weer van de echte Nederlanders word....we hebben die multiculturele shit nou wel gezien, en het bewijs is geleverd dat sommige culturen niet samen gaan met onze westerse wereld.....en wij willen volgens mij toch allemaal leven in een land waar je neger mag zeggen ja toch Sebastiaan Kruis?

Waar we gewoon blank zijn inplaats van Wit en waar er geen verlengstukken (lange arm van Erdogan) in de Tweede Kamer zitten zoals Denk. En ook die klote groepjes labiele infantiele kloothommels zoals BIJ1.....Antifa....griezelige lui allemaal, en lekker opzouten of opflikkeren. Ze hebben hun kansen verspeelt.

Ik bedank jullie weer voor het lezen van deze column en laat effe weten of je het er mee eens bent of niet.

Tot volgende week.

Lieve groet van Henk Bres!!