Mijn Eigen Column

Het begon deze week dat ik weer fractie vergadering had van de PVV natuurlijk. Altijd heerlijk te horen wat we gaan doen, en hoe Karen Gerbrand (raadslid) en Sebastiaan Kruis (fractievoorzitter) de suffe Haagse gemeenteraad met hun goed gebekte, soms heel serieus en dan weer met vol humor aanpakken. Ook hebben ze voor de Start van de Nacht samen de PVV-Hotline gedaan en dat was weer reuze gezellig. Ik weet ook weer wat mij te doen staat de komende weken om Nederland weer veiliger, leuker en beter te maken.

Na de Fractie vergadering gingen Karen en Sebas debatteren, en voor het debatteren is er een mogelijkheid om voor de raadsleden en wethouders en burgemeester wat te drinken en een broodje te nuttigen. Ik liep met Anthony onze beleidsmedewerker mee om wethouder Robert van Asten effe aan zijn strop dasje te trekken (op een nette manier dan) en ja hoor ik zag hem staan en ben naar hem toegegaan, wat volgens mij niet iets is wat dagelijks gebeurd aan zijn blik en reactie te merken.

Maar hij was er aardig, en vertelde mij dat er een antwoord brief naar mij onderweg was, omdat ik op 7 januari eigenlijk al antwoord had motte hebben, over dat zebrapad geval op de Loosduinsekade hoek Medeblikstraat. Ik heb hem gezegd, of eigenlijk gewaarschuwd dat er daar op dat punt eerdaags dooien vallen en dat er heel vlug een zebrapad met zo'n waarschuwings-licht moet komen.

Hij vertelde mij dat hij daar ook in de buurt woonde en op de hoogte was van de gevaarlijke situatie daar. Nou ik heb om spoed gevraagd en nu maar hopen dat deze Robert van Asten eindelijk groen licht gaat geven voor het zebra pad, want dat scheelt mensenlevens. Op 4 maart ga ik over het dierenwelzijn praten in Den Haag want daar schort nog wel eens wat aan en we gaan ons best doen voor de dieren dat die zeker in Den Haag een beter leven krijgen. Maar ik hoop er het liefst op dat het landelijk gaat worden bekeken.

Ja, en dan heb ik eigenlijk niet veel meer gedaan dan ergens een beetje opletten (bij een kameraad) dat er geen overval komt, en ik heb eindelijk een nieuw tuig gekocht voor Jimmy en die loopt nu trots als een pauw rond met zijn stoere mannentuig. Maar ik geloof dat ik de enige bent die het opvalt want hij heb nog geen reacties gekregen (zie foto).

Jan Boon mijn maatje heeft deze week in het ziekenhuis gelegen en gaat er maandag weer in en ik wilde hem effe via deze weg beterschap wensen, kom gauw weer terug Jan want de stok en de piloot missen je.

En dan natuurlijk het geval van Marjolein Faber die in keurig nette bewoording duidelijk maakte aan dat 12 jarige muppetje Lars dat hij beter kon gaan voetballen en van zijn jeugd te gaan genieten dan zicht door zijn vader (klimaatactivist en heeft een adviesbureau duurzaamheid) en Rob Jette te laten beïnvloeden over die Klimaat teringzooi. Chaupau voor onze PVV'er Marjolein Faber want die werd overal weer neergesabeld door al die zwakke linkse diepzeekomkommers die denken dat ze het licht hebben gezien.

Ook die hergebruikte braakemmer en natte kers Özcan Akyyol columnist bij het AD schreef dat ze het niveau had van een dronken Hooligan, en dat als PVVér Faber enkel in het nieuws komt als ze haar weer krankzinnig heeft gedragen. Nee, ik ben juist trots op Marjolein Faber dat ze de waarheid durft te zeggen tegen deze geïndoctrineerde Lars en dan ook nog eens bij Op1 in het hol van de linkse leeuw haar zegje doen, terwijl die achterlijke dakhazen om haar heen zaten te kijken alsof ze op een dekzwabber lagen te kauwen.

Ook heb ik deze week een paar dagen bij Screenwork (textieldrukkerij) bij mij op het hoekje moeten oppassen omdat Robbie zwaar door zijn rug is gegaan en zijn zoon Danny effe weg moest. Heerlijk om daar effe te zitten in die winkel en dan stiekem mensen te kijken, zoals bijvoorbeeld als de tram voorbij rijd en je al die zure gezichten ziet dan denk ik wel eens bij me eigen godver het lijkt wel of de laatste tijd iedereen een pestbui en de tering in heeft.

Maar als ik dan weer thuiskomt en mijn vaste toeteraar Lally (rijd iedere dag langs op zijn scooter en roep dan na het toeteren heel hard Corry, Jimmy ,Henk) heeft weer een mooi bosje bloemen aan de deur gehangen met de woorden "voor mijn wereld wijffie Corretje, en doe Henk de groetjes" dan weet ik dat er gelukkig ook mensen zijn die nog wel plezier in hun leven hebben.....Lally bedankt vriend!!

Lieve groet allemaal van Henk Bres.

Tot volgende week!!