Mijn Eigen Column

Wat was het een demonstratie van die boeren, niet te geloven wat die boeren hebben laten zien. Gelijk hebben ze want ze worden al jaren lang uitgemolken en besodemieterd en nu met dat stikstof gebeuren kunnen de dames en heren boeren met hun keel aan de kapstok gaan hangen. Normaal had ik een ander lichaamsdeel als voorbeeld gebruikt maar dan trap ik misschien weer wat van die zielige zwakke enge linkse zieltje op hun penis, (netje hé, zijn jullie van mij niet gewend) maar het is wel zo.

En wat ook onvoorstelbaar is, is dat de overheid het gore lef heb gehad om het leger in te schakelen, natuurlijk mag dat en ze hebben daar het recht toe die laffe labbekakkers van het Binnenhof waar de angst regeert. Maar doe het dan wel bij echte ernstige ongeregeldheden zoals dat zooitje ontregelde Turken die een groep Koerden aanviel die wel een demonstratie vergunning hadden, en waar 5 wouten gewond zijn geraakt.

Niet bij boeren die alle schade willen betalen, die in twee gigantisch grote demonstraties 1 klein deurtje hebben open geduwd en een hek hebben omver gereden. Die de motor politie van koffie voorzag, en dat die motorwouten zigzaggend op de muziek die uit de tractor kwam mee reden terwijl ze de boeren begeleiden. Ik was er bij, en kan bevestigen dat er al die tijd een leger helikopter boven het Malieveld heeft gecirkeld.

Boeren die echt lief waren, overal blokjes kaas en plakjes worst waren aan het uitdelen, de teringzooi achter hun opruimde, beleefd en voorkomend waren....ja gewoon respect voor deze Nederlanders die voor hun rechten opkomen. Die de andere dag zelfs een ontbijt aan de Haagse burger heeft gegeven en zodoende sorry konden zeggen voor de overlast.
En als ik dat soort mensen dan vergelijkt met een Jesse Klaver, Rob Jette, Alexander Pechtold, Mark Rutte en meer van dit soort riool ratten die Nederland naar de kloten helpen dan kies ik voor de boeren.

Nee, ik zeg dan wel eens bij me eigen "Henk wanneer zou de politie, het leger. de zorg, de brandweer en het ambulance personeel ook de kant van de boeren kiezen" want dat zijn ook doelgroepen die worden wegbezuinigd door het huidige Rutte III. Politie die niet word gesteund door hun top, agenten, brandweer en ambulance broeders die dagelijks worden bedreigd, geschopt en geslagen en vaak veel erger dan dat, en word hun familie bedreigd.

Nee ik ben er de 30ste weer bij deze maand als de boeren weer komen, en ik hoop dat heel Den Haag uitloopt en dat het eindelijk is duidelijk word gemaakt door het volk dat we het niet meer pikken en dat er veranderingen moeten komen.

Verder heb ik een rustige week gehad en heb ik eindelijk mijn favoriete programma *De Beste Zangers* die ik had opgenomen af kunnen kijken. En godverdomme wat heb ik daar van genoten, Floor Jansen die met Henk Poort een duet zingt waar het kippenvel en de tranen rijkelijk aanwezig waren.
En doe daar nog eens een Tim Akkerman bij samen met Samantha Steenwijk en ook Emma Heesters met Tim Akkerman en dan nog Rolf Sanchez en Ruben Annink, en je heb een zooitje zangers van wereldformaat waarvan het gros mij onbekend was.

Terwijl ik deze column zit te schrijven komt mijn overbuurman Martin effe wat afgooien voor mij van Richard. Echt helemaal te gek, want er zaten in het tasje een stickie met allerlei informatie en een hoop stickers en als klap op de vuurpijl een T-shirt met de tekst *De rechtse meerderheid in de Haagse gemeenteraad negeren = 'n volksopstand
riskeren* erop en in het midden de tekst *Schijtziek van die linkse kliek*. Bedankt daarvoor!

Nou mogen jullie raden welk T-shirt ik aan heb woensdag de 30ste bij de volgende boeren demonstratie.

Weer bedankt voor het lezen, en tot volgende week.

Groet van Henk Bres!!