Mijn Eigen Column

Ja nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, de Provinciale verkiezingen komen steeds dichterbij. 
En ik hoop dan ook dat heel Nederland zijn luie reet uit de behaaglijke stoel kan tillen om effe bij jullie in de buurt het vakje rood te maken en het maakt niet uit op wie je stemt....als je maar stemt. Iedereen weet dat ik op de PVV stem natuurlijk en in mijn hart hoop ik echt dat jullie dat ook gaan doen, maar daar heb ik niks over te zeggen natuurlijk. Want het is tijd voor een lekkere rechtse wind, omdat de tijd in mijn ogen van pappen en nathouden en wegkijken nu eigenlijk wel voorbij is vind ik. 

Het is nu al heel wat jaren geleden dat Geert Wilders *minder minder minder* riep en ook *Fitna* is verleden tijd. Want het gebeurt nu echt allemaal, we kennen allemaal de verschrikkelijke aanslagen die gepleegd zijn door( in de ogen van wegkijkend Nederland verwarde mensen) moslim terroristen die met AK 47 mensen afslachten, en ook in een vrachtwagen stappen is hun niet vreemd om daar mee dan lekker over een druk bezochte Kerstmarkt te gaan scheuren met de verschrikkelijke gevolgen vandien. 

En ik heb het idee dat moslims niet kunnen samenleven in de westerse wereld omdat de culturen gewoon te verschillend zijn. Homo moeten van een flatgebouw naar beneden worden gegooid, vrouwen zijn minderwaardig in hun ogen, dierenmishandeling is in hun ogen heel normaal en seks met minderjarige en genitale verminkingen vinden ze ook allemaal heel gewoon, zoveel haat. 

Iedere ongelovige mogen ze de nek doorsnijden zoals in de Koran word beschreven (dit laatste heb ik van horen zegen want ik heb de Koran nog nooit gelezen en ben het ook niet van plan). Ja zullen de mensen nu reageren * maar niet alle moslims zijn zo, en dat is ook wel zo want volgens mij bestaat de gematigde moslim wel maar die staat er dan naar te kijken hoe er vrouwen worden gestenigd of worden onthoofd. 

Het valt mij op dat er nooit moslims zijn die zich uitspreken tegen deze toestanden en ik weet zeker dat als er moslims zijn die zich daar tegen gaan verzetten gelijk nog erger zijn dan ongelovige en vaak zelfs door familie en vrienden worden verstoten en met de dood bedreigd. Ik vind het een heel zwaar onderwerp waar ik nu over schrijf en er zullen heel wat mensen boos op mij zullen zijn, maar zo zie ik het gewoon. 

Ook die slachting die van de week in New Zeeland werd gepleegd door die sportschool instructeur in een Moskee, die klootzak is natuurlijk net zo gek als die mafklappers die in een vrachtwagen klimt en mensen doodrijd of neerknalt. En die moeten ze van mij net zoals al die ander randdebielen de doodstraf geven....gelijk ter plekken als het aan mij ligt. Maar ook zeg ik dan *actie reactie* en word het steeds erger. 

Dat is dan ook gelijk mijn grootste angst, want je kan er op wachten totdat het hier een keer in Nederland gebeurd (Urk??). Dus mensen ga allemaal stemmen op rechts is mijn aanraden, want dat zooitje ongeregeld wat er nu zit op het Binnenhof heeft door hun niks doen en wegkijken en alles maar binnen halen (de gelukzoekers uit veilige landen), niet de echte vluchtelingen de boel helemaal naar de klote geholpen hier in het mooie Nederland. 

Ik hoop dat het nog niet te laat is dus daarom stem ik PVV.........tot de volgende column!!