Mijn Eigen Column

Er is weer een storm op komst, en ik kan jullie vertellen dat ik die rukwinden en zware windstoten een beetje zat aan het worden ben. Maar ja we hebben het niet voor het kiezen dus gaan we lachend op pad als we de deur uit moeten. Wel jammer vind ik dat al die carnavalsoptochten afgeblazen worden door die pleuris storm want al die mensen die er maanden lang mee bezig zijn geweest om zo'n praalwagen te maken daar vind ik het echt sneu voor.

Ook vind ik het sneu voor die randdebielen van de KOZP, want die hadden weer tijdens de carnavalsoptochten willen demonstreren, want dit was voor hun de kans om een flink en ongenadig pak voor hun verdommenis te krijg van een hoop carnavalsvierders (misschien wel een stel PSV supporters lol) die net zoals ik vinden dat deze beroepsdemonstranten en subsidieslurpers een keertje op motte zouten en opflikkeren hier uit Nederland, want dat vullus wil al onze feestjes en gebruiken verbieden omdat ze alles racistisch vinden.

Nou ze kunnen mooi de schijt krijgen want nu kondigde deze Jerry frituurpan met zijn smerige witte meehuilers (want dat zijn geen blanke) dat ze zich incognito tussen de carnavals vierders gaan bewegen om zo foto's te gaan maken van lui die verkleed zijn als zwarte Piet, als indiaan, als moorkop.

En weet ik veel wat deze NSB'ers nog meer racistisch vinden om zo bewijs te kunnen verzamelen en daar dan weer de een of andere rechtszaak mee te proberen te winnen zodat ze weer wat centjes krijgen natuurlijk ook heel belangrijk dat ze gelijk krijgen die achterlijke dakhazen bah misselijkmakend vind ik het.

En dan sterft het natuurlijk ook nog eens van die D66 rechters die deze zielige natnekken gelijk geven want de Nederlandse gebruiken en tradities zullen motten verdwijnen. Maar ja, mijn schuttingen staan nog steeds en dat heeft mijn zwager Loekkie toch maar weer goed en stevig in elkaar gezet.

Voor de rest is het nog steeds kut want ik heb nog steeds last van die duizeligheid, eigenlijk meer draaierigheid en ik zal verdomd blij zijn als ik volgende week weer voor behandeling naar het ziekenhuis moet. Ik doe trouw mijn oefeningen en dan lijk ik net een mallootje want ik mot dan op het randje van mijn nest gaan zitten en me eerst heel hard naar links laten vallen en dan naar rechts. Maar van de week ben ik er effe mee gestopt want ik zag Corretje en Jimmy dubbel, en ik voelde me eigen net zo'n dronken pannenlap, zo draaierig was ik.

Het is heel raar, en ik zal wel weer iets verkeerd doen want als die lieve dames van de fysio het bij mij doen loop ik weer zonder duizeling de hele dag door.

Ook ben ik volgens mij dovig aan het worden want ik stond van de week te praten met Jacqueline met haar hondjes Lola en Dempsy en die waren jarig. Ja vertelde, ze ik ga dadelijk heerlijk roti voor ze maken. Toen ik thuis kwam zei ik tegen mijn Corretje dat haar hondje roti krijgen, en ik zei daar zitten toch aardappels in en dan worden ze toch branderig van. Ja zei Corry dat geloof ik ook, en ik denk als ik haar zie vraag ik het meteen. Natuurlijk kreeg ik gelijk weer op mijn klote dat ik doof word en ik had natuurlijk weer roti verstaan in plaats van rosbief. (zucht).

Ik heb natuurlijk ook nog wel wat leuks gedaan want ik werd gevraagd door een hele lieve vriendin Marijke van der Lubbe (jawel de zus van mijn vriend en Dierenarts Hans) of ik in mijn column een beetje aandacht wilde besteden aan de voetbal vereniging HDV (Houdt Dapper Vol) want daar was afgelopen zondag een senioren toernooi en tevens een benefiet wedstrijd. Het gaat niet zo goed met de vereniging en gelukkig is de voorzitter Rodney Schrauwen weer terug om de voetbalvereniging weer wat leven in te blazen.

Natuurlijk wilde ik dat want er verdwijnt genoeg hier in Nederland, ik ben er heen gegaan en het was super gezellig. Heerlijk een paar uurtjes gezeten met een drankje en live muziek van Jan Raats en ik hoop dat deze HDV blijft bestaan gewoon omdat het moet en het erg druk en gezellig was.

Ik wens iedereen die aan carnaval doet enorm veel plezier en ik hoop dat niemand last heeft van dat stelletje Oetlullen van de KOZP. En ik hoop deze week vaak het nieuwe plaatje van de twee knetter gekke zusjes genaamd "Sjansjee" bekend van het nummer "Ik wil je Pijpen" en nu met het nummer "Effe Trekke" voordat hij je mond in gaat gaan horen.
Natuurlijk gaat het over je pijpen van je broek korter maken, en effe een kroketje uit de automaat halen voordat je hem in je mond stop.

Ik zeg ALAAF, ALAAF, ALAAF..........

Tot volgende week.

Henk Bres!!